Pukkilan Janne veti meille treenit ja rata näytti tältä:

Ekaksi esteeksi laitettiin muuri ja keinun tilalle hyppy, jotta kohdasta saataisiin tarpeeksi vauhdikas ja lopussa oli hypyn 20 ja A:n välimaastossa houkuttelemassa kaariputki, joka vaikeutti ainakin meidän loppusuoraamme merkittävästi.

Otin alkua kahdella eri tavalla:

1) menin suurinpiirtein hypyn kaksi kohdalle kutsumaan, layeröin hypyn 11 ja tein persjätön putken jälkeen

2) menin kutsumaan putken suun takaa ja linjasin oman liikkeeni niin, että pääsin hypyn 5 taakse

Molemmat vaihtoehdot toimivat A:lle asti hyvin, mutta sitten olinkin ongelmissa. Jos olin hypyn 5 takana, jäi Joy epävarmana A:n yläosalle ja jos menin A:n vierelle, lähti Joy valumaan hypyn 5 jälkeen. Paras vaihtoehto oli liikkua Joyn mukana hypyn 5 ja 6 välistä ja viedä se valssilla hypylle 6. Sitten pitikin olla tarkkana, ettei se livahtanut ansaputkeen. Pussilta kääntö olikin taas vaikeaa, eli vasta kun tein pussille tiukan leikkauksen kääntyi sieltä hyvin, mutta väärään suuntaan. Kepeille vein Joyn poispäinkäännöllä, eli juoksin itse hyppyjen 8 ja 9 välistä. Viimeinen ongelmakohta olikin sitten 19-20, sillä kerta toisensa jälkeen Joy lukittui mielestäni hypylle 20 ja sitten viimemetreillä kääntyikin putkeen, vaikka en mielestäni antanut mitään viitteitä siihen suuntaan. Parhaiten kohta onnistui kun jäin puomin oikealle puolelle ja leikkasin hypyllä 19. Enpäs olisi uskonut!

Todella hyvä treeni ja osoitti taas jälleen kerran että kontakteja täytyy alkaa nyt tehotreenaamaan, ja nimenomaan oikeilla kontaktiesteillä eikä härpäkkeellä. Oma fiilis oli olematon, lähes viikon huonot yöunet ovat tehneet tehtävänsä. Joku mainitsi syyn olevan luultavasti kuussa ja huomenna onkin täysikuu, joten eiköhän tämä tästä ala helpottumaan.