Olen jo jonkin aikaa tuntenut tarvetta hankkia uudet agiliitojalkineet. MM-kisoista kuvittelin sellaiset löytäväni, mutta eihän sielä mitään kenkäkauppiaita ollut. Sain kuitenkin vinkin keneltä kannattaisi kysyä hyviä kenkiä ja niinpä kävin tänään shoppailemassa Jumbon Duosportista sellaiset sekä uudet goretexit rikkoutuneiden tilalle.

Goretexit näyttävät tältä:
102691-909480-F.jpg
ja ne ovat merkiltään Adidas Kalama Mid GTX:t. Aluperäisessä hintalapussa luki 110 euroa, mutta olivat tarjouksessa 69 €. Otin reilun kokoiset, että mahtuu tarvittaessa vaiks villasukat sisään.

Uudet agiliitokengät näyttävät tältä ja ovat merkiltään Adidas Mundial Team:it.
ADI_14001_F.jpeg
Hintalapussa oli niinkin huikea hinta kun 135 €, mutta alennushinta oli 99 €. Koska kyseessä on jalkapallokenkä jännitti hiukan olisiko heillä kokoja, mun kavio kun on aika pieni. Kolmekaseja löytyi tasan yksi pari ja sehän riitti minulle hyvin. En erityisemmin pidä tinkimisestä, mutta luonnollisestikin pyysin ryhmäalea, jolloin myyjä antoi Mundialit 90 eurolla. Nyt on taas kivasti jalkineita =)

Eilen aloitin taas kuntoilun, kun flunssa on turvallisesti ohi. Duunissa nousin 50 x askelmalle ja kotona veivasin ensin 15 min. Gym-Techillä (vähän kuin hiihtäisi murtsikkaa) ja pyöräilin kuntopyörällä 10 km sen verran rivakkaan tahtiin, että tuli hiki. Lopuksi vatsalihaksia ja venyttelyä.