Pyhitin eilisen päivän koirien turkeille, eli aamulla pesin kolmikon ja iltapäivällä ryhdyin sitten vapauttamaan kolmikkoa turkeistaan. Silloin kun Voro tuli minulle ostin Moser Arcon akkukäyttöisen koneen ja ekalla ajelukerralla jätin laiskana koiran pesemättä seurauksella että terän väliin joutui hiekkaa ja se tylsyi käyttökelvottomaksi samantien. Olen kerran terotuttanut ko. terän, mutta sitten kun se taas tylsyi ei toinen terotusfirma saanutkaan siitä terävää ja kone on ollut käyttämättä useamman vuoden. Joyn saatua Porvoon kisoista palkinnoksi lahjakortin Peten koiratarvikkeeseen tilasin Arcoon uuden terän ja kyseinen kone on aivan loistava Kerryn turkille. Funnyä aloin ajamaan Osterin 7 terälllä, mutta eihän se selvinnyt takuista, vaihdoin jo jonkin verran tylsyneeseen terään nro 15 ja sain kuin sainkin Funnyn ajeltua. Joyn turkki oli kaikista pisin, mutta vähemmän solmussa kuin Funnyn, joten Joyn turkkiin se puri ongelmitta. Alla kolmikko ennen ja jälkeen trimmin:

Tänä aamuna aamulenkillä huomioni kiinnittyi Kerryn peräreikään, aluksi luulin että karvoihin on jäänyt kiinni kakkaa, mutta lähempi tarkastelu osoitti peräaukon pigmentin vaihtaneen väriä. Ajelin Kerryn viimeksi huhtikuussa, enkä silloin huomannut mitään kummallista, joten pigmentin mustuminen on tapahtunut aikamoisella vauhdilla. Melanooma on koirilla kuulema harvinaista ja 99 % pigmenttimuutoksista vaarattomia, mutta täytyyhän tuo tutkia.

Joy on reilun viikon ajan ollut todella kiinnostunut Funnyn pimpasta ja olenkin odotellut juoksua alkavaksi. Viikolla Joy jopa yritti parina päivänä astua Funnyä, mutta mitään vuotoa en ole nähnyt tai saanut paperiin todistetta eritteestä. Eilen sitten ajelun yhteydessä katsoin Funnyn pimppaa tarkemmin ja se on kyllä turvoksissa, joten epäilen sen juoksun olleen niin oireeton, että jäi minulta huomaamatta, eli olisi nyt sitten ohi, koska Joykaan ei yritä sitä enää astua.