Eilen menin vesisateesta huolimatta seuraamaan Joyn tulevan treeniryhmän edesottamuksia. Vaikka olin pukeutunut sadeasun lisäksi kalsareihin, villasukkiin ja pariin fleeceen, niin kylmä meinasi tulla. Eräs ryhmäläisistä kestitsi porukkaa viikonlopun kisamenestyksensä kunniaksi kääretortuin ja limulla, mutta onneksi pystyin vastustamaan kääretorttujen kutsua =)

Ryhmä treenaa vuorokerroin tekniikkaa ja rataa, joten tällä kertaa vuorossa oli rata, joka ei näyttänyt mitenkään kohtuuttoman vaikealta, mutta meille ongelmia olisivat tuottaneet
- renkaalta putkeen vienti, sillä kepit olivat houkuttelevan lähellä
- välistäveto, sillä sinne koiran vauhti pääsi todella kovaksi, koska hypylle tultiin putken ja pituuden kautta
- kepeille vienti, sillä sinne mentiin puomilta noin 90 asteen avokulmasta

Samat paikat tuottivat ongelmia suurimmalle osalle ryhmää, joten ihan sopivaan seuraan olemme joutumassa =) Muuten ohjaussysteeminsä näyttivät minusta ihan omaan ideologiaani sopivilta, mutta ihmetteilin kuinka kukaan ei "törkännyt" koiraansa pujotteluun. Syykin selvisi, sillä opettavat koiriaan hakemaan kepit täysin itsenäisesti. Silti mielestäni pitää osata tarvittaessa myös törkätä, mutta ehkä he osaavatkin.

Porukka otti minut hyvin vastaan ja ilmapiiri oli todella välitön. Yritin heti innostaa porukkaa kimppakisareissuun ja hohtoagilitystäkin haaveilin. Innolla odotan ensimmäisiä treenejämme Nurmijärven hallilla.