Koska olin yöllä vasta vaille yksi kotona nukuin aamulla pitkään ja lähdin sitten hallille treenaamaan. Järki kyllä sanoi, että Joy tarvitsee vapaapäivän, mutta koska sunnuntaina pitäisi kisata kahden radan verran aion tällä viikolla käydä torstaihin asti joka päivä tekemässä hallilla keppejä + muita puutteitamme. Ensi viikolla en pääse treenaamaan lainkaan, joten levätköön silloin =)

Aloitin treenit Kerryn kontaktitreenillä, eli tein puomia ensin hihnassa, sitten ilman. Kerry ottaa hihnasta sen verran tukea, että tulee kauniisti alas asti, mutta jää ilman hihnaa hiukan liian ylös. Tein vielä pari pujottelua ja vaihdoin sitten Joyhin.

Joyn kanssa aloitin putkeen lähetyksestä kuolleesta kulmasta. Laitoin suoran putken ja vein toiseen päähän putken sisään lelun. Sitten lähetin muutaman kerran kummaltakin puolelta. Seuraavaksi tein neljä toistoa pujottelua, eli kaksi kummaltakin puolelta. Pienintäkään epäröintiä ei ollut nähtävissä, mutten toki mitään häiriötä tehnytkään.

Vaihdoin Kerryyn ja teimme vielä muutaman puomitoiston ja lopuksi Joyn kanssa putkesta käännöksiä niin, että lelu odotti putken vieressä ja Joy putken toisessa päässä. Lähetys putkeen ja juuri ennen putken suuta suhahdus viestimään toisessa päässä tapahtuvasta käännöstä. Joyn viimeinen harjoitus oli siivekeen taakse lähetys, eli laiton sen istumaan parin metrin päähän siivekkeestä, vein pallon siivekkeen taa ja palasin Joyn viereen. Takaa-käskyllä ja käsinäytöllä lähetys. Näitä treenasin silloin kun Joy oli pikkukakru, kun en halunnut rasittaa sitä hypyillä. Hyvin on sen jälkeen unohtunut treenata...

Eilisen automatkan jäljiltä selkäni oli aamulla aika ärtyneen oloinen. Treenien jälkeen piipahdin lähikaupassa ja siellä sattui olemaan paikalla edustaja, joka myi Relax-hierontatyynyjä. Hän istutti minut tuoliin ja pääsin nauttimaan todella rentouttavasta koneellisesta hieronnasta ja niin vaan kaupat syntyivät, vaikka vekotin kustansikin noin 10 hierontakerran hinnan. Eihän se tietysti oikeaa hierontaa korvaa, mutta koska olen jokseenkin saamaton varaamaan itselleni hoitoaikoja, niin parempihan tuo on kun ei mitään.