Toissa päivänä töistä tullessani löysin keittiön lattialta klemmareita ja hakaneuloja. Joy oli hakenut lieden viereltä (hypännyt ensin puuhellalle tai sähköliedelle) pienen kupariastian, jossa säilytän kumilenksuja,  klemmareita,  hakaneuloja,  yms. pientä sälää.  Varsinainen kippo löytyi tietysti sohvalta, jossa oli sitten lisää hakaneuloja, pieni naula, jne. Pari hakaneulaa näytti hieman järsityltä....
Eilen neiti oli noutanut samasta paikasta ruokaöljypullon. Jätin aamulla Kerrylle lasagnevuoassa olleet puuron jämät ja ko. astia löytyi sängyltäni ja sen sisässä oli siististi tyhjä ja hiukan järsitty pullo. Öljyä oli kaatunut reilu lätäkkö päiväpeitolle ja se oli tietysti imeytynyt täkin läpi lakanaan asti. Pitkään aikaa Joy ei ole puuhaillut päiväsaikaan mitään epätoivottavaa, joten täytyy toivoa ettei tuhoaminen nytkään kestä kovin kauaa.

Illalla kävimme taas pikaisesti kontaktitreeneissä Pirkon johdolla. Pirkko päätti tehdä muutaman toiston Joyn kanssa aivan yksin, mutta valitettavasti pikkuneiti kiihtyi niin kovin, että teki puomin alastulolla elämänsä ensimmäisen kontaktivirheen!! Mietittiin siinä sitten, ettei varmasti kannata ihan noin kuumaksi virittää, niin pysyy aivotkin mukana :)

Treenin jälkeen ajoin lähimetsääni ulkoiluttamaan tytöt ja eikös Kerry löytänyt taas ihmisen paskaa. Tällä kertaa siinä ei onneksi tarvinnut piehtaroida, mutta ainakin Kerry oli syönyt sitä, joten suun pesu oli edessä. Illalla pesin päiväpeiton, mutta olin taas nukahtanut sohvalle, enkä sitten yöllä sänkyyn kömpiessäni muistanut petivaatteiden olevan öljyssä, joten niinpä tulin nukkuneeksi niissä. Aamulla vedin sikeitä pitkästi yli kymmeneen ja aloitin sitten aamun petivaatteiden vaihdolla.

Huomenna olisi ohjelmassa Joyn viralliset terveystutkimukset. Vähän mua jännittää meneekö kaikki hyvin, ts. saanko kaiken haluamani, mutta ehkä ne onnistuvat. Ilta vetää kyllä tosi kiireelle, mutta sittenpähän on sekin ohi. Ole kiltti ja pidä peukkuja, ettei mitään ikävää löydy.