Lähdin tänään jo klo 14:30 töistä ja hain Seijalta trimmipöydän lainaksi ja tietysti Joyn hoidosta. Kiireellä vielä koirat kotoa kyytiin ja auton keula kohti Espoon Viherlaaksoa, jossa Patricia Hirnin vastaanottotilat sijaitsevat. Normaalisti Patricia hoitaa koirat lattialla, mutta Voro ei anna hoitaa itseään muualla kuin pöydällä ja koska suostuu nykyisin hoitoihin maate, niin pyötä on aivan ehdoton kapistus.
Laitoin Joyn ja Kerryn odottamaan vuoroaan kevythäkkiin ja aloitimme Vorolla. Joy yritti alkuun raapia tiensä ulos häkistä ja vinkui protestiksi. Onneksi Kerry oli aivan rauhallinen, joten pian Joykin rauhottui ja nukahti. Vorolta löytyi nikamalukko niskasta (C3-4) ja takareisistä kireyttä. Seuraavaksi aioimme ottaa käsittelyyn Joyn, mutta neiti veti niin antaumuksella sikeitä, että jätin hänet unten maille ja jatkoimme Kerryllä. Kerry ei olisi millään malttanut makoilla pöydällä, mutta suostui sitten armollisesti hoidettavaksi. Takareidet ja lanneselkä olivat kireät ja lantiossa lukko (L2-3). Kerryn jälkeen annoin Joyn hetkeksi Patricialle ja vaihdoin Kerryn & Voron häkkiin ja käytin Joyn pikapissalla, jonka jälkeen Joy pääsi Patrician tutkivan katseen alle. Ensin Patricia taivutteli Joyta makupalan avulla ja Joy sai otettua namin jopa pepun viereltä, joka kertoo hyvästä koordinaatiosta. Lisäksi Patricia kertoi seuraavaa: erittäin sopusuhtainen (etu/takakulmaukset), olkaluu hyvän pituinen. L1 (=ensimmäinen lannenikama) hieman suurempi tällä hetkellä. Nikama-asiasta ei kuulema kannata olla huolissaan, on ihan normaalia että nikamat kasvavat pennuilla eri tahtiin. Kysyin Patrician mielipidettä Joyn portaiden kiipeämiseen ja hän suositteli, etten antaisi tulla portaita ainakaan alaspäin, joten siirrän yläkerran portin portaiden alapäähän. Jokainen koiristani sai myös jumppaohjeita ja seuraavan kerran menemme hoidettavakseen 17.9. ellei mitään akuuttia sitä ennen ilmene. Joyn jumppaohje oli erityisen hauska, eli koskettelen kehoaan n. 20 eri kohdasta kumpaankin suuntaan sellaisella voimalla, että Joy juuri ja juuri vastustaa kättäni. Tämä auttaa pentua hahmottamaan paremmin kroppaansa ja kehittää vartalon tuiki tärkeitä syviä lihaksia.

Eilen illalla kuvasin vähän Joyta sekä pihaani koristavia kukkasia. Osa otoksista on nähtävillä kuvagalleriassani. Alla oleva kuva on ehdoton suosikkini, vaikka silmien "punasilmäkorjailu" ei ihan täydellisesti onnistunutkaan. Joylla on kuvassa suussaan Marilta saamansa Puppy-lelu.
747269.jpg
Hih, enää kaksi työpäivää ennen lomaa! Huomiseen!