Syysskabat. Makselin aamulla univelkoja nukkumalla yhteentoista asti ja syystä tai toisesta kärsin aamulla raajojen "väsyneisyydestä". Kisapaikalle päästyäni käsivarret tuntuivat jo ihan normaaleilta, mutta jalat tuntuivat "pökkelöiltä" polvista alaspäin.

Ensimmäisen radan tuomaroi Esa Muotka ja rata vaikutti melko haastavalta, mutta ihan ohjattavissa olevalta. Koskapa olen viime aikoina joutunut taistelemaan tavallista enempi jarrutuksissa, päätin tehdä kakkoshypylle jarrutuksen ja sellaisella asenteella, että Joy myös tekisi niin kuin pyydän, eikä tulisi ohjauksesta läpi. Testasin muutaman toiston verran verkka-alueella ja toimi hyvin, joten ei kun vaan radalle tekemään sama. Jarrutus toimi toivotulla tavalla ja pujotteluun meno onnistui hyvin. Lähetys pituudelle ja rohkeasti etenemään suoran putken jälkeen olevaa hyppyä. Ehdin putken päähän ennen Joyta, joten ehdin hyvin jarruttamaan, joskaan teho ei ollut paras mahdollinen, mutta ihan siedettävä kaarros. A:n jälkeen olin päättänyt tehdä persjätön ja muurin jälkeinen kaarre meni sitten vähän pitkäksi. Muurin palikkakin oli kolahtanut, mutta sitä ei lasketa  Jatko meni aivan suunnitelman mukaan, mutta puomilta Joy loikkasi ja jäin hetkeksi miettimään olisiko kisauramme ensimmäinen kontaktivirhe nyt tosiasia. Loppukoukerot sujuivat hyvin ja maalissa kuuluttaja kertoi nollatuloksesta kovalla ajalla. Kova aika todella olikin, sillä hävisimme maailmanmestareille Jarille ja Frodolle VAIN mitättömät 0,11 sek.  Heidän rataansa en nähnyt, mutta oli kuulema ollut hyvä. Jotenkin olen aina ajatellut niin, etten voisi päästä kahta sekuntia lähemmäksi heidän aikojaan, mutta olipa kiva olla väärässä  Aika oli sitä luokkaa kova, että sillä olisi myös voitettu minit ja oltu maxeissakin hopealla. Tulokset

Hädin tuskin ehdin kävellä pikkulenkin Joyn kanssa kun toisen radan tutustuminen alkoi. Itsellä oli suunnattomia vaikeuksia suhtautua ko. rataan, sillä se oli pahimman sorttinen juoksurata, tasoltaan 1-luokkaa, eikä minulla ollut mitään epäilystä sen suhteen, että voisin saada ko. radalta tulosta. Onneksi tällaisia ratoja ei juurikaan tule enää vastaan.

Video