Eilisen kokouksen aikana oli Joy käynyt hampaiksi Immun minulle muutama vuosi sitten tekemään neuleliiviin ja järsinyt helmasta ison alueen. Tänään tuli sitten kakan mukana yksi nappi ulos. Olen ollut tänään tosi laiskana, mutta sain sentään treenattua hieman Joyn kanssa näyttelykäyttäytymistä ja luoksetuloja. Seisottaminen ei tänään oikein sujunut...
Eilen oli oikea yläkulmuri lähtenyt irti, joten enää on yksi tilaisuus jäljellä saada kulmahammas talteen. Tänään tosin yllätin Joyn leikkimästä poskihampaalla, jonka sain pelastettua :) Viimeinen kulmuri heiluu, joten yritän riehuttaa rätillä, jos vaikka saisin sen talteen. Joy ei ollut loppujen lopuksi vaihtanut ylhäältä kuin keskimmäiset hampaat, muut ovat lähteneet parin päivän sisällä irti.
Minusta on tuntunut, ettei Joy kasva enää yhtään. Spanieliliiton foorumista löysin kuitenkin kirjoitukseni parin viikon takaa ja korkeutta siitä on tullut n. 3 cm lisää, joten ehkä se ei kuitenkaan jää miniksi :) Alan tosin olla toiveikas, ettei siitä ainakaan maxia tule. Kuivamuonalla ruokitut kasvavat paljon nopeammin, joten on vaikea verrata, mut tuntuu aika hurjalta, että joidenkin perronartut ovat jo 13 viikkoisina saman painoisia kuin Joy nyt 20 viikkoisena.
Jahah, kakara alkoi leikkiä keittiössä Voron ruokakupilla, täytynee rientää hätiin, ennen kuin teurastaa muovisen kupin. Joyn koivuhalko taisi jäädä pihalle, jos vaikka hakisin sen purtavakseen.

Hyvää työviikkoa toivottaen Kirre ja muu lauma!