Tänään Kerry täytti 6 vuotta. Sopivasti sattui vapaapäivä, joten kävin ensin Kitin, Lauran ja Lyydian kanssa Jumbon Chico'sissa syömässä, jonka jälkeen kävimme Flamingon puolella katsomassa uusimman Potter-leffan.

Kuudelta eläinfysioterapeutti Heikki Järvinen saapui hoitamaan koiriani. Heikki ei halunnut hoitaa koiria pöydällä, joten maton puutteessa hän hoiti koirat ventabedin päällä. Varoittelin vähän etteivät tytöt rentoudu kovin nopeasti, mutta rentutuivatkin lattialla nopeammin kuin pöydällä.

Joylla oli selässä ja niskassa hieman jumia, mutta muuten se oli hyvä. Heikki käsitteli erityisen paljon vasenta etujalkaa ja hoidon jälkeen Joy ontui sitä hetken aikaa, mutta jo Kerryn hoidon jälkeen liikkui normaalisti. Mitään aristavaa kohtaa Heikki ei jalasta löytänyt.

Kerryllä oli jumissa erityisesti rintalihakset.

Heikki varoitteli että Joy saattaisi olla huomenna melko kipeä, mutta jos olisi sitä vielä lauantainakin niin sitten kannattaisi laittaa kipulääkekuurille. Rimadyliä minulta löytyy, mutta varoaika näyttää olevan peräti 28 vrk, joten aika lujaa saa Joy ontua että kipulääkettä annan. Eilen olin Kitin ja koirien kanssa metsälenkillä Keravan perinnepolulla, eikä Joy ontunut sen lenkin jälkeen, joten en usko sen kyllä kipulääkettä tarvitsevankaan.