Eilen aamulla olo oli paljon parempi, ts. kurkku oli hiukan karhea, muttei oikeastaan muuta. Päivän aikana aivastin kolme kertaa, joten toive pikaflunssasta taisi toteutua ;)
Illalla menin treenaamaan Voron kanssa. Sanna Salomaan koulutti ja harjoitus oli oikein hyvä, mutta meillä ei ollut liiemmin ongelmia sen kanssa. Paitsi eka este meinasi olla hankala aluksi, kun harjoituksessa oli viisi hyppyä vierekkäin ja ne mentiin 1. pois ohjaajasta, 2. ohjaajaan päin, 3. pois ohjaajasta, jne. Ei siinä muuten mitään, mutta kun harjoituksen ideana oli, että ohjaaja jää samalle puolelle kuin koira on lähdössä ja juoksee sitten hyppyjen viertä suoraan eteenpäin kohti viimeisen hypyn takana olevaa putkea, niin Voro ei meinannut oikein oivaltaa, että eka hyppykin on tarkoitus suorittaa. Treenikaverini Kai vietti 45-vuotissyntymäpäiväänsä, joten lauloimme hänelle onnittelulaulun, joka sai Kaitsun melkein punastumaan ;) Hän oli tuonut mukanaan kahvia, mehua, pullaa ja munkkeja, joten saimme myös herkutella. Vaikka olin kotona varsin myöhään (treenit loppuvat klo 22, jonka jälkeen kävelemme vielä jäähdyttelylenkin), niin treenasin vielä hiukan Joyn kanssa näyttelyseisotusta. Joyn kasvattaja Peetsa oli eilen vieraana Voimalaohjelmassa. Katsoin sen digiboxilta ja Joy, joka ei tavallisesti tv:stä juurikaan piittaa säntäsi tv:n äärelle Peetsan äänen kuullessaan. Meni ensin nuuskimaan kajaria ja meni sen jälkeen ruudun eteen ja painoi kuononsa kiinni tv-ruutuun. Vähän aikaa hämmästeli ja siirtyi sitten sohvalle katsomaan. Kun Jasusta tuli lähikuvaa kiinnostui Kerry puolestaan ja murisi sille verta hyytävästi. Hassuja otuksia!

Tänään on kulunut 42 vrk Kerryn astutuksesta. Punnitsin sen taas aamulla ja se painoi huikeat 7,6 kg!! Paino on noussut peräti 1,3-1,5 kg. Otin ekat masukuvat ja avasin niille oman albumin kuvagalleriaani. Saapa nähdä kuinka valtava pentue sieltä tuleekaan.
Ulla kävi tänään Kennelrehun autolla hakemassa puolestani koirille tilaamani ruuat. Ostin jauhelihaa, mahalihaa ja koirien maksalaatikkoa kutakin 10 kg + rouhittua ohraa & tattaria 5 kg kumpaakin. Näillä pärjäämme taas pitkälle :)

Palataan taas!