Joyn täyttää tänään vuoden, jota juhlimme eilen. Vieraaksi saimme Joyn Rulla-sisaren perheineen. Aluksi menimme läheiseen metsään ja pellolle  juoksemaan. Ikävä kyllä en tohkeissani muistanut tsekata kameran säätöjä, joten kuvat eivät ole kovin onnistuneita, mutta tässä aluksi ryhmäkuva juhlijoista:
1523955.jpg
Päivänsankarit saivat myös lahjoja ja tässä kuva onnellisesta Joysta ihanien uusien lelujen kanssa:
1523957.jpg
Syntymäpäivillä pitää tietysti olla myös juhlaeväät, joten tein koirille kakun maksalaatikosta ja  -makkarasta, jonka koristelin nakin palasilla. Lisäksi juomaksi oli mitäs muutakaan kuin lihapullamehua, eli olin sekoittanut veteen lihapullan palasia ja antanut sen mehustua yön yli. Kakku upposi juhlijoihin todella vauhdikkaasti.
1521003.jpg
Me ihmiset nautiskelimme lakkakakkua metsämansikan makuisen kuohuviinin kera :)

Juhlan kunniaksi mittasin vielä molemmat koirat, Joyn korkeudeksi sain 38,4 cm ja Rullan 40,8 cm. Rullalla on alkanut ensimmäinen juoksu, joten Joy yritti astua sitä innokkaasti.

Tänään alkoivat kauppojen sunnuntaiaukiolot ja täällä sitä ollaan töissä. Saan olla tosi tyytyväinen jos koko päivänä käy edes yksi maksava asiakas. Sunnuntait tuottavat täällä pelkkää tappiota, mutta kun liikekeskus pakottaa olemaan auki :( Typerää. Onneksi on lyhyt päivä, niin ehdin vielä nauttia auringosta ja lämmöstä.

Kiitos seurasta ja MOI!!