Täällä vaan kasvetaan ja komistutaan! Eilen pennut alkoivat vetää maitoa "hanasta" rytmikkäästi. Rivistöä oli hauska seurata, kun päät nousivat vuorotahtiin. Kerryn vatsa on pysynyt tosi hyvänä, enkä ole löytänyt yhtään löysää kakkaa pihalta. Syötän sitä edelleenkin useita kertoja päivässä ja ruokahalua kyllä piisaa. Ruokaa se saa ihan juuri niin paljon kun se haluaa. Eilen katsoin kuvagalleriassa olevaa synnytysvideota ja kesken kaiken Kerry ryntäsi katsomaan mikä alakerran pennuilla on hätänä. Huomattuaan ettei täällä mitään pentuja olekaan ryntäsi Kerry takaisin ylös. Huomasin äsken, että Kerryn Apila-tytär edellisestä pentueesta on ollut syntyessään aivan saman värinen kuin Veikko (alla olevassa kuvassa Veikon väriä muuttaa hiukan liian suurella teholla toiminut salama). Muutenkin pään kuviointi on hyvin saman kaltainen.

Kerry-Ketterän Vauhtiveikko:
1337132.jpg

Kerry-Ketterän Pila Pikkuinen "Apila":
1337134.jpg

Kävin tänään ostoksilla Keravalla. Cittarilta lähtiessäni minun piti kääntyä risteyksessä Keravan keskustaan päin, mutta kuinka ollakaan, käännyin vahingossa Keravalta tulevien kaistalle, eli ajoin vastavirtaan!! Onneksi sieltä päin tuleville oli punaiset valot, eikä kukaan ollut kääntymässä vasemmalle, joten käännyin vapaana olevalle kaistalle ja kävin tekemässä U-käännösen autojonon takana. Jos liikennettä olisi ollut enemmän olisi pelti luultavasti rytissyt. Nyt selvisin asiasta naurulla, sillä en edes säikähtänyt, nauroin vaan omalle mokalleni.
Minulla on joku kummallinen loma-ahdistus päällä. Tai ei tätä voi ahdistukseksi sanoa, jotenkin tuntuu vain oudolta olla seuraavat 8 päivää kotona. Tekemistähän täällä olisi vaikka kuinka, kun vain saisi alettua. Pentulaatikon äärellä saisin tietysti vietettyä vaikka kaikki päivät, mutta haluan antaa Kerrylle rauhan hoitaa pentujaan.

1337113.jpg

Patricia tulee tiistaina hoitamaan Joyn ja Voron. Joy täyttää silloin jo 10 kuukautta.