Olin tänä aamuna treenaamassa koirien kanssa. Aloitin Joyn kanssa ja teimme muutaman toiston putkeen lähetystä, keppikujaa hihnassa namisukan ollessa palkkana kujan päässä sekä muutama puomin ylösmenokontaktille nousu. Joy oli todella innokas ja hyvin kuulolla. Kerryn ja Voron kanssa harjoittelin takaahyppyä ja kepeille lähetystä. Tauon jälkeen otin Joylla pari putkeen lähetystä, siivekkeen taakse lähetystä ja kerran kujakepit niin, että vein palkan loppuun ja annoin Joyn juosta kujan läpi palkalle. Pentu alkoi osoittaa hieman väsymisen merkkejä riekuttuaan ympäri hallia namisukan kanssa, joten lopetimme treenin ja tein vielä Kerryn ja Voron kanssa pienen radanpätkän. Tunnin treeniaika on tosi nafti kolmelle koiralla, eli joudun aina keksimään harjoitukset jo valmiina olevasta radasta, mikä ei ole mikään ongelma :)

Maantai-iltana olin ohjatuissa treeneissä vain Voron kanssa, sillä Arska korjasi autoni tuulettimen sillä aikaa. Kiti ystävällisesti kyyditsi minua jälleen, joten matkoista ei koitunut ongelmaa. Kouluttajamme Sanna Alander oli suunnitellut harjoituksen, joka mentiin muutaman esteen sarjoissa, lisäksi oli vielä itsenäinen reaktioharjoitus. Auto on nyt sitten kunnossa, mikä on tosi hyvä juttu viikonloppua ajatellen, sillä menen Voron kanssa lauantai-iltana Riihimäelle kisaamaan. Sunnuntaina tilasin Gigantin nettimyymälästä itselleni joululahjan eli navigaattorin (Tomtom ONE Nordic 3rd Edition) - toivottavasti se ehtii tulla tällä viikolla, niin pääsen kisareissulla uutta leluani testaamaan.

Eilen napsin kuvia koiristani. En ole vielä ehtinyt laittaa niitä kuvagalleriaani, joten tästä linkistä pääset niitä katsomaan. Luultavasti jostain ryhmäkuvistani värkkään tämän vuoden joulukortit.