Tänään oli ohjelmassa kakkosseurani AgiToko Dogsien järjestämät agilitykisat Purina-Areenalla Helsingin Konalassa. Tuomarina toimi Minna Väyrynen, jonka radalla en muista koskaan aiemmin kisanneeni. Tänään en ollut läheskään niin oman itseni herra kuin viime viikolla ja Joykin kävi verryttelyalueella tavallista kuumempana. Radassa ei mielestäni ollut muuta hankaluutta kuin kepeille vienti ja testailin rataantutustuessani eri vaihtoehtoja. Lopullisen päätöksen tein vasta kokeiltuani eri variaatioita Joyn kanssa verkka-alueella ja hyvinhän tuokin onnistui, joskin kääntöni muurille tuli myöhässä, josta johtuen koira joutui pyörähtämään, mikä saattoi maksaa meille voiton tänään. Radalla minusta tuntui, että Joyn pää olisi ollut pujotellessa jo vähän matalammalla, mutta video kertoo ihan muuta.  Puomin alastulo oli tosi huono, ts. pysähtyi aivan liian ylös, kuitenkin reilusti kontaktille :D Hävisimme luokan voittajalle hiukan vajaat 1,5 sekuntia, mutta saimme siis toisen nollamme, eli olemme nyt yhtä nollaa vaille kakkosluokkalaisia. Seuraava kisa on 6.12. Purinalla.

Palkinnoksi saimme ruusukkeen (palautin sen kisajärjestäjille), 3 kg:n säkin Purina One -kuivamuonaa, punotun vetolelun sekä suuren piparisydämen. Kisavideon löydät täältä.
2091669.jpg

Kisapaikalla tapasin pitkästä aikaa vanhan kisakoirani, eli tanskalaisruotsalaisen pihakoira Lillanin, joka on jo 14,5 vuotias! Hyvin Lillan vielä minut muisti ja vaikka sillä on kulumia selässä ja minua vasten puskeminen teki selvästi kipeää, niin Lillan tervehti minua iloisesti useaan kertaa puskemalla ja joka kerran myös vingahtamalla. Vaihdoimme Airin kanssa pitkään kuulumisia ja toivottavasti tapaamme vielä joskus.