Tänään Sanna kisasi Joyn kanssa kolme Harri Huittisen rataa. Tällä kertaa lähtö oli yleisön puoleisella pitkällä sivulla, joten pystyin sijoittumaan taktisesti Joyn kannalta järkeviin paikkoihin, sen kun tarvitsee lähdössä tietää missä olen. Tästä johtuen videot eivät ole aina kuvattu parhaasta mahdollisesta paikasta + unohduin aina välillä ihailemaan koiraa, enkä muistanut tarkkailla mitä kuvasin. Pahoittelut siitä.

Eka rata oli hyppäri ja Joy lähti taittamaan rata hyvällä vireellä. Ikävä kyllä ihan radan lopulla oleva välistäveto epäonnistuu ja toiseksi vika rimakin tulee alas.

Tokalla radalla käy keppien sisäänmenossa jotain mystistä, eli Joy menee oikein sisään, mutta tulee samantien ulos. Pohja on pehmeä, eikä edellisten koirien tekemiä kuoppia ole tasattu lainkaan, joten voi tietysti olla, että alusta luisti Joyn alla ja tuli sen takia ulos.... No, keppien jälkeen Joy lukee sarjan A-osan takaakierroksi ja hyl. A:lla se taas hiukan pälyilee ympärillään ja hyppy 17 jää tekemättä.

Kolmannen radan alkaessa Joy vaikuttaa ehkä hieman väsyneeltä, ts. ei vastaa täysillä kiihdytykseen, eikä mielestäni myöskään hyppää yhtä kevyen näköisesti kuin edellisillä radoilla. Radan alkuosaan tulee pari isoa kaarretta ja A & keinu ovat tavallista hitaammat, mutta puomille meno pelkällä "kiipee"-käskyllä on todella hieno. Valitettavasti ekalla kerralla kepeille väärin sisään, joten tulos 5 vp ajassa -1,29 sek, jolla irtoaa 10. sija.

Kisavideo