Niin se on vuosi sitten vaihtunut. Kerryllä on edelleen meno päällä, mutta Voro saa osakseen kärttyisiä katseita ja murahduksia, kun taas Joy ja Kerry sekstaavat tyttöjen kesken. Kerry tietysti valitsee fiksuna tyttönä itsensä kokoisen, mutta ei hoksaa että Joylta puuttuu eräs olennainen ruumiinosa. No, puuttuuhan Voroltakin kulkuset ;)

Tänä aamuna Kerry jäi yksin kotiin ja suuntasin Joyn ja Voron kanssa agilityhallille. Tein Joyn kanssa ihan ensimmäiset hyppytekniikkaharjoitukset, ts. yhden hypyn yli nk. kokoamisharjoituksen. Suurin vaikeus oli saada Joy pysymään paikoillaan, kun hypyn takana odotti lihapulla, mutta tein harjoituksen lähettämällä, joten ei päässyt tekemään varaslähtöä. Harjoittelimme myös muutaman toiston verran keppejä puolikkaalla sarjalla, putkea sekä puomin alastuloa, niin että nostin Joyn puomin tasaiselle osalle, juuri alamäen yläpuolelle. Sieltä sitten Joy tuli yksin alas kohti maassa olevaa ruokakuppia. Voron kanssa kokeilin ensimmäistä kertaa länkiä puomin ylösmenolle. Längillä tarkoitetaan kaarta, joka laitetaan puomin kontaktin yli, jolloin Voro joutui hiukan laskemaan päätään alaspäin ja vauhti hiljeni. Jatkossa tulen käyttämään menetelmää aina treeneissä Vorolle - ainakin toistaiseksi.

Eilen tuli Joylle tilaamani loimi. Siitä tuli muuten todella upea, mutta olen mitannut selän mitan väärin ja se on hieman lyhyt. Koiran mittaaminen yksin on aika vaikeaa, mutta kun ei ollut ketään apuria repäistä siihen hätään, niin näin kävi. Jos loimi ei kutistu pesussa, eikä Joy kasva enää paljoa, niin pitäisi olla ihan käyttökelpoinen kapistus. Kuten alla olevista kuvista näkyy, on loimeen brodeerattu toiselle puolelle agilityseurani JAUn logo ja toisella puolella on Joyn nimi.
1180975.jpg
Loimen valmisti Helsitar Joyn omien mittojen mukaan.
1180987.jpg
Kylläpä on tytsyllä komia häntä!
Ensi viikon sunnuntaina (13.1.) olisi Mäntsälässä Match Show johon olisin Joyn kanssa menossa jos saan jonkun seurakseni. Pitäsi treenata taas käskystä seisomista, vaikka hyvinhän tuo seisoi noissa kuvissakin.