Menimme aamulla Joyn kanssa vesikoirien yhteislenkille Sipoon koirametsään. En ollut aiemmin siellä käynyt, mutta Navigaattori opasti taas hyvin perille. Parkkipaikka oli aikas mutainen ja jäin autolla siihen kiinni, mutta onneksi irtosi peruuttamalla. Joy oli pitkästä aikaa oksentanut autossa, mikä saattoi johtua siitä, että viimeisin tienpätkä oli aika kuoppainen. Joy sai taas mielestään muilta koirilta liian lämpimän vastaanoton, joten pakeni peloissaan huutaen, mutta rauhoittui pian. Valtaosa lenkkiseurastamme oli espanjanvesikoiria, mutta joukossa oli myös portugalinvesikoiria, bedlingtoninterrieri ja kulkipa hyvän matkaa joukossamme myös bokseri. Metsässä oli paikoin hyvinkin märkää, joten lauma oli kurassa yltä päältä. Lenkillä eräs nainen tuli kysymään minulta olenko Voron omistaja ja kun myönsin kertoi hän tunteneensa Voron isän (Pevikan Meirami)! Se oli ollut heillä aina välillä hoidossa ja kuollut 10-vuotiaana aivokasvaimeen. Koira oli hyväkäytöksellisyydellään hurmannut perheen niin, että olivat hankkineet itselleenkin vesikoiran.
Kotimatkalla piipahdin Keravalla kirpputorilla, mutten löytänyt mitään ostettavaa. Yhdet erittäin vähän käytetyt ratsastushousut siellä olisi ollut 3 eurolla, mutta koska kokomerkintä oli vähintäänkin outo (96), eikä itselläni olisi ollut niille käyttöä, jätin ne ostamatta. Kotona vuorossa oli Joyn suihkuttaminen, mikä sujui ongelmitta.

Vähän kolmen jälkeen läksin Järvenpäähän Sonjan luo päivittämään loppuun JAUn kisojen järjestämisohjeen. Saimme oman osuutemme viimeinkin valmiiksi, joten homma on ilmopisteen osuutta vaille valmis!

Eilen pakkasin vanhan digikamerani tarvikkeineen kaappiin valmiiksi äitiäni varten sekä tarkistin järjestelmäkamerani objektiivit ja salamalaitteen. Toivottavasti Verkkokauppa toimittaa uuden kamerani jo huomenna, niin pääsen tutustumaan sen saloihin. Kuvaamisen suhteen säät eivät totisesti ole suosineet, joten toivelistalla on myös hieman lunta :)

Ai niin, kävimme eilen Seijan kanssa syömässä Järvenpään Rossossa. Söimme grillihärkää ja jälkkäriksi herkullinen jäätelöannos. Kuulostaa hyvälle ja oli sitä myös :)