Torstaina vein koirat Riinalle hoidettavaksi. Aloitettiin Kerrystä, joka oli Riinan käsittelyssä ihan ekaa kertaa. Valitettavasti joku innostui viheltelemään pilliin altaan reunalla ja Kepsukka otti asiasta niin paljon häiriötä, että vaihdoimme Joyhin. Joylla oli jälleen agikoiralle tyypillisesti jäykkyyttä selän ylimenoalueella, sekä pientä kireyttä toisessa etujalassa & takapäässä. Jälkimmäinen saattoi kuulema johtua juoksusta. Joy käänsi jo häntää takaosaa hoidettaessa

Altaan reunalla viheltelyt loppuivat onneksi kolmeen kertaan, joten Kerrykin pääsi takaisin pöydälle ja sai kehuja hyvistä lihaksistaan. Odotetusti siitä löytyi törmäysvamma, Joy kun tykkää keilata sitä.

Perjantaiaamuna huomasin Joyn tarjoavan takapäätään Kerrylle, joten pikasoitto sekä Vinhan omistajalle että Concurrido-Sannalle ja illalla myöhään Vinhaa tapaamaan. Perjantai-ilta menikin mukavasti "eläinpornon" parissa, kun nuoripari yritti kovasti yhtyä. Joylla oli "torttu" tötteröllä ja häntä sivussa ja päästi Vinhan selkäänkin, mutta sitten aina ratkaisevalla hetkellä vingahdus ja pois alta. Myös la & su jatkui sama meno, joten luultavasti Joy ei ole vielä ihan valmis. Huomenna otetaan progestronitesti, jonka jälkeen olemme viisaampia sen suhteen missä vaiheessa oikea astutuspäivä on.