Tänään menin aamulla Ristarille treenaamaan. Nurmikentät olivat pääsääntöisesti lätäköllä, mut onneksi hiekkakenttä oli kuiva. Aloitin Kerryn kanssa, joka kävi sen verran kierroksilla, ettei malttanut edes pujotella loppuun asti. Kerryn kanssa treenin tarkoituksena oli tsekata missä vaiheessa hyppynsä on, nisissä kun on vielä hieman maitoa, sekä muistuttaa kontakteilla pysähtymisestä. Hyppy on vielä hakusessa, mutta ei näytä läheskään yhtä pahalle kuin vielä pari viikkoa sitten. Kontaktitkin näyttivät oikein hyville, mutta niinhän ne yleensäkin treeneissä näyttävät ;)
Rimojen korkeuksia nostaessani laskin myös Voron ja Joyn puusta jaloittelemaan, ja eiköhän Joy karauttanut A:lle suorittaen koko esteen vauhdikkaasti, mutta (huh!) turvallisesti alas asti tullen. Läksin menemään kohti, niin eiköhän neiti toistanut temppunsa ja jatkoi siitä puomille, jonka suoritti alusta loppuun jäljestäen! Nyt on semmoinen juttu, etten voi enää pitää Joyta lainkaan irti esteiden lähistöllä, sillä veri näyttää vetävän samoihin asioihin kuin Voro ja Kerry. Minihyppyjäkään Joy ei enää kierrä tai alita, vaan hyppää yli. Ei hyvä juttu ollenkaan nivelten kannalta.
Vorolla oli taas hirmuinen draivi päällä ja mennä tohotti haukahdelleen ja muristellen. Voron kanssa treenasin hankalia keppikulmia ja kontakteja.

En saakaan uutta trimmauskonettani vielä lauantaina! Kokeilin viikonloppuna akkukonettani ja teroitettu terä leikkasi hyvin ainakin Voron selkäkarvoja, joten yritän varmaankin ajella Joyn sillä tai sitten ruinaan konetta lainaksi Rullan ihmisiltä tai Seijalta. Joyn ajelua en halua lykätä, kun sormet lähes syyhyävät päästä parturoimaan höttöinen pentuturkki alas ja katsomaan millainen otus alta löytyykään. Joyn ihossa on paljon pigmenttiläikkiä, joten muistuttaa varmaankin läheisesti dalmantiankoiraa :D

Tänään sain kutsun
ensi viikon lauantaina pidettäviin Kaitzun ja Helin aitatalkoisiin. Koiratkin toivotettiin tervetulleiksi, joten odotan innolla. Seuraavana iltana olen alustavasti luvannut mennä auttamaan Ullaa muutossa, joten 13.-14.10. on pyhitetty agilitylle ja kavereiden jeesaamiselle, sillä 14.10. on JAUn kisatkin, niin ja Joyn pentutoko, joten actionviikonloppua pukkaa...

Kuten huomaat alan pikkuhiljaa olla toipunut sunnuntain ikävästä välikohtauksesta, eli elämä alkaa taas voittaa :D

Heipat sulle ja palaillaan!