Kävin eilen illalla ensimmäistä kertaa treenaamassa Voron kanssa tassuhaavan parannuttua ja tassu kesti hyvin. En tosin uskaltanut treenata kuin medikorkeudella, mutta kuitenkin. Jos tassu kestää keinonurmella, niin kyllä se kestää hiekkallakin.

Treenien jälkeen siirsin pentuaitauksen olohuoneeseen ja kannoin pennut kuljetuslaatikossa uuteen kotiinsa. Kerryä tilanne rauhoitti selvästi, kun se nyt pystyy saman aikaisesti olemaan vahtimaan pentujaan ja olemaan mukana muun lauman toiminnassa.
1384667.jpg
vasemmalta: Veikko, Venla, Viivi ja Valma

Pentulaiset  ovat alkaneet hiukan jo leikkiä keskenään, ts. järsivät toisiaan. Hampaitahan sieltä on tulossa ja kohta ne viipottavat hurjaa vauhtia joka paikkaan. Tällä viikolla pentujen elämässä tapahtuu muitakin uusia asioita, eli saavat ensimmäistä kertaa kiinteää ruokaa ja ensimmäisen matokuurinsa.

Työrintamalla kävi nyt sitten niin, että työkaverini parantelee tämän viikon jalkaansa ja olen taas yksin töissä. Vaikka perjantai on vapaapäivä, on minulla silti tällä viikolla 40,5 tuntia töitä. Onneksi äitini suostui jäämään vielä perjantaihin asti koiria hoitamaan, muuten olisin ollut todella pulassa.