Minulla piti olla eilen vapaapäivä, mutta niin vaan työkaverini flunssa nostatti kuumeen ja hän jäi keskiviikkona sairaslomalle. Koska olin sopinut eiliselle Joyn kuvaussession Aptus-koirakylpylään niin lupasin olla töissä vain klo 17 asti ja kiiruhdin sitten Hyvinkäälle. Joy on uinut vain viime syksynä ja silloinkin lähinnä vahingossa, joten sille puettiin pelastusliivit ja kylpylän henkilökuntaan kuuluva naisihminen ohjaili Joyta altaassa. Joy ui noin 10 pientä pätkää, pitäen välillä taukoa ja sitten heitin sille vähän uimaleluna ollutta palloa. Lopulta Joy alkoi silminnähden kuumua ja lopulta hyppäsi pallon perään. Juuri kun oli hauskinta oli lopetettava :( Kuivaamisen ajan Joy vain tuijotti altaalle ja olisi varmasti karannut sinne jos olisin päästänyt irti. Mikäli juuri Joyn kuvat valikoituvat ko. artikkeliin soitetaan minulle vielä ja haastatellaan lisää. Valitettavasti Aino otti myös sellaisia kuvia, joissa minäkin näyn, mutta toivottavasti niitä ei sentään julkaista.

Untireissulta ajelimme Tervakoskelle tapaamaan Kerryn Valma-tytärtä, sekä Kerryn Vilma-emää ja Elli-sisarpuolta. Ensin Vilma tervehti Kerryn ja Joyn, sitten joukkoon liittyi Elli ja lopulta Valma. Aluksi vähän pelästyin, kun Valma näytti kovin jalkavalta, mutta pian silmäni tottui siihen. Yhdennäköisyys Kerryn Tarmo-veljeen on ilmeinen, mutta onneksi Valmalla on vähemmän jalkoja.

Pikku söpöläinen näyttää tältä:
1561994.jpg
Valitettavasti Joy pelästytti Valman, joka ei ilmeisesti ole meiltä lähdettyään nähnyt kuin omaan laumaansa kuuluvia koiria ja kun vielä Kerry katsoi tarpeelliseksi alistaa sen, niin alku ei sujunut lainkaan hyvin. Pian Valma kuitenkin huomasi, etteivät vierraat aikoneet häntä teilata, joten vapautui hieman. Kerryllä ja Ellillä oli pienoinen välien selvittely, mutta onneksi karjahdus sai ne lopettamaan mittelön. Lopuksi laitoin omat koirani autoon ja kävin sisällä teellä sekä leikkimässä Valman kanssa joka nukahti piakkoin. Sain myös näytteen Valman ruokahalusta - tyyppi söi kuin ei olisi ennen ruokaa saanut. Tunnustelin kylkiluut ja pentu oli minusta juuri sopivan laiha, toisin kuin laumatoverinsa Elli ja Vilma. Tällä viikolla pennut saavat matokuurit ja ensi viikolla on ensimmäisten rokotusten vuoro.

Työkaverini palasi tänään sairaslomaltaan, joten saatoin pitää eilen väliin jääneen vapaapäiväni. Sen verran sain kuitenkin töistä viestiä, että hän oli saamassa tänään kirjallista varoitusta lähdettyään kaksi kertaa töistä sairaslomalle niin, että sulki liikkeen ja lähti kotiin saamatta lupaa pomoltamme. Odotan jännityksellä mikä soppa siitäkin syntyy. Mielestäni on hyvin piittaamatonta laittaa vain liike kiinni ja lähteä kotiin, ellei pää ole suurinpiirtein kainalossa, tai olotila ole sellainen ettei esim. wc:stä pääse pois.

Kävin tänä aamuna Joyn kanssa vähän treenaamassa agilityä. Otimme pientä radan pätkää, jossa oli rengas, pussi, S-putki ja hyppy, sekä keppejä yksittäisenä esteenä. Tänään alkaa myös JAUn kontaktiklinikka, jonne olemme menossa, joten mun täytyy nyt lopetella ja lähteä treenaamaan.

Heipat sulle ja hyvää viikonloppua!!! Minulla on huomenna ja sunnuntaina työpäivä.