Tänään on ollut kovin syksyinen sää. Sadekuuroja ja kylmää... hrr. Onneksi töissä ei ole tänään ollut kylmä, mutta olen jo parina päivänä kaivannut pitkähihaista työpaitaa.

Maanantaiaamun aloitin kunnon venyttelysessiolla ja huomasin oikean jalan pohkeen olevan totaalisen juntturassa. Venyttelyjen jälkeen lantio tuntui hirmuisen hyvältä, eikä kantapääkään kipuillut koko päivänä! Vielä illalla työpäivän jälkeenkin olo oli niin hyvä, että kävelin koirien kanssa hämärtyvässä illassa tavallista pidemmän lenkin. Pumppu on ollut ihan siivosti sunnuntaista asti, joten ehkä se tästä ;)
Tiistaina oli treenit, mutta jätin ne Kerryn kanssa suosiolla väliin maitotilanteen takia. Vorolla treenasin ja pyysin myös Koskisen Helin sitä viemään. Helin kanssa Voro ei suostunut taistelemaan, joten piti käyttää makupaloja, mutta muuten heillä sujui hyvin. Ikävä kyllä Heli astui vahingossa Voron jalalle, josta Voro heti "rankaisi" nappaamalla Heliä käsivarresta. Treenasin taas ilman polvitukea, vaikka polvi onkin viime päivinä hiukan kiukutellut, mutta joskushan tuen pitäminen on lopetettava. Vopsin jäähdyttelylenkin jälkeen treenasin vielä Joyn kanssa hiukan hihnakäyttäytymistä tulevaa näyttelyä silmälläpitäen.

Lähtiessäni huomasin, että autoni toinen lähivalo on pimeä. Kyllä otti pattiin! Olen vuoden vaihteen tienoossa vaihtanut molemmat lähivalopolttimot ja asensin ne silloin väärin ja pimeällä vastaantulijat vilkuttelivat valoja. Vaikka kuinka yritin asentaa polttimot ohjeen mukaan, niin aina valoja vilkuteltiin. En muuten käsitä, mitä varten polttimot pitää laittaa niin ahtaasti ja paikkaan jonne ei näe kunnolla. Onneksi olin säilyttänyt toisen käytetyistä polttimoista, joten ryhdyin taas asennuspuuhiin ja pieleenhän sen meni. Naapurin isäntä sattui kuitenkin sopivasti iltalenkille koiransa kanssa ja hän tuli auttamaan - alan ihminen kun on. Poltin oli ihan oikein päin, mutta lamppu piti laittaa yläosa edellä paikoilleen, tai muuten se suuntautuisi väärin. Ihan pikkukikka, mutta MIKSI SITÄ EI VOI LAITTAA HUOLTOKIRJAAN POLTTIMONVAIHTO-OHJEESEEN???!!!

Tänään menen Joyn kanssa Tuomarinkylään tapaamaan Rulla-sisartaan omistajineen. Pennut saavat riehua ensin keskenään ja sen jälkeen treenaamme vähän tulevaa näyttelyä varten.