Aamulla menimme Kitin kanssa treenaamaan Ristarille. Aloitin taas muutamalla toistolla pentukeinulla ja pääsin jo valssaamaan keinun päähän :) A:ta mentiin ensin muutaman kerran yksittäisenä esteenä hihnassa ja sitten pyysin Kitin namivahtiin ja liitin harjoitukseen myös pussin, eli lähetin Joyn pussiin josta suoraan A:lle. Neiti näytti merkkejä siitä, että saattaa alkaa hyppäämään A:n harjan yli, eli on tosi vauhdikas ja varma. Menimme myös puomia, joka sujuu tosi vauhdikkaasti, mutta kontaktilla pysytään hyvin. Pujottelun tein kerran kummaltakin puolelta ja rengasta harjoittelin Kitin avustuksella niin, että saatoin lähettää Joyn renkaalle tai juosta vierellä. Yhtään kertaa ei edes yrittänyt mennä kehikosta, vaan meni pari kertaa reilusti renkaan ohi. Loppuun otin putkiharjoituksen, eli ensin muutama takaaleikkaus putkella, sitten hypyn kautta putkeen. Kerry on kuntoutunut tosi nopeaa tahtia, mutta vielä en ole sen kanssa treenannut.

Treenien jälkeen lähdin Keravalle vaihdattamaan renkaita. Vaihto on lykkääntynyt sen takia, että kesärenkaissani on ollut uudesta lähtien tasapainoituksesta huolimatta sellainen vika, että täristävät yli satasen vauhdissa. Nyt päätin selvittää mikä niissä oikein on vikana ja ajoin Keravalle Rengas Jeppelle. No, syy ongelmaan selvisi erittäin pian. Minulle ei suinkaan ollut annettu auton ostaessani Delta Autolta mukaan Opel Vectraan sopivia renkaita, vaan tuliterät Fiat Stilon renkaat!! Ts. renkaathan olisivat Opeliini käyneet, mut vanteet ovat Stilon. Pulttijako on ihan sama, mutta se iso keskiaukko on Stilossa suurempi. Kaksi renkaista oli jo sen verran kuluneita, etteivät he suositelleet niiden laittamista uusille vanteille, joten päätin ostaa uudet renkaat vanteineen. Kuinka ollakaan autooni sopivia peltivanteita ei ollut tukusta saatavana, joten päädyin alumiinivanteisiin ja Bridgestonen renkaisiin. Rengaskoon valinnan jätin asiantuntijoiden huoleksi, minä kun ymmärrän asiasta yhtä paljon kuin  leikkuupuimureista. Kyllä jeppeläisillä riitti ihmettelemistä kertoessani, että viime kesänä renkaat tasapainotettiin ja vaihdettiin Opelilla, eikä sielläkään kerrottu renkaideni olevan väärillä vanteilla. Autoni käsijarruremppa on Arskan rakennuskiireiden vuoksi lykkääntynyt ja huomenna se pitäisi viimenkin tehdä. Arska oli kiinnostunut Stilon renkaista, joten lahjoitan ne hänelle.

Illalla ajelin Kitin luo Kellokoskelle, jonne tuli myös Kitin kirjanpitäjäystävä Riitta. Riitta opasti minua yhdistyksen veroilmoituksen tekemisessä, joten nyt on russeliyhdistyksen veroilmoitus postitusta vaille valmis. Riitta oli erittäin ihmeissään verottajan kiinnostuksesta yhdistystämme kohtaan, sillä toiminnassa ei ole kertakaikkiaan mitään verotettavaa. Papereita täytellessämme Joy vehtasi koirien vesikupilla ja tyhjensi sen kokonaan. Kohta keittiön lattialle ilmestyi valtava pissalammikko ja lähtiessämme toinen löytyi kynnysmatolta. Edellisestä sisälle pissaamisesta on jo monta viikkoa, joten kyllä harmittaa etten laittanut sitä ajoissa ulos. Lisäksi harmittelen tietysti sitä, että Joy pissasi Kitin asuntoon, mutta vast'edes täytyy muistaa ottaa vesikuppi pois lattialta vierailun ajaksi.

Sain tänään sähköpostia Veikon omistajalta Reetalta. Veikko osaa jo pyytää ulos ja on jo vähän harjoitellut puomin alasmenokontaktiakin. Veikko Fan Club on myös saanut monta uutta jäsentä! Purenta on hiukan parantunut, mutta vielähän sille voi tapahtua mitä vaan. Meilissä oli mukana kuva Reetan Jaska-bortsusta Veikon kanssa ja se näyttää tältä:



Viikonloppuna on Haarajoella seuramme kaksipäiväiset agilitykisat. Olen molempina päivinä töissä kisoissa noin 8 tuntia. Lauantaina duunaan pääasiassa mikin varressa, eli kuulutan ja sunnuntaina istun toimistossa naputtelemassa tuloksia tulosohjelmaan tai sitten täyttelen kisakirjoja. Ennakkotöitä on taas tullut tehtyä tuntikaupalla, kun ilmoittautumiset tulevat minulle, mutta onhan se kiva saada tuntea olevansa hyödyksi ;)

Hyvää loppu viikkoa toivottaen
Kirre