Nukuin aamulla pitkään, univelkaa kun syntyi viime viikolla taas luvattoman paljon. Vaille yksi sain vieraita, kun Joyn Rullasisar tuli perheineen kyläilemään. Rullalla oli ohjelmassa turkin ajelu ja tässä Maarian ottama kuva ennen toimenpidettä:


Rullan turkin alta löytyi taas erittäin paljon Joyn näköinen pikkuotus, sillä tyttösillä on korkeuseroa vain 2-3 cm. Ajelun jälkeen sisarukset saivat pienen leikkituokion ja sitten minun oli kiirehdittävä Nurmijärvelle treenaamaan.

Meillä oli kimppatreenit Pirkon ja Sanna A:n kanssa, aiheena kontaktit radan osana. Joyn juoksun jälkeinen epävarmuus oikeasta pysähdyspaikasta on pois pyyhkäisty!! Ilmeisesti eilinen kisa teki tehtävänsä, kun en turhaan alkanut vaatimalla vaatimaan etujalkoja puomilla ja keinulla maahan asti, vaan minulle riitti että pysähtyi alas ja tuli luvalla. Tänään Joy teki yhtä vaille kaikki kontaktit prikulleen oikein, mutta kerran tuli A:lla alas niin, että etujalat olivat sivussa eivätkä suoraan kontaktiesteen edessä. Lisäksi tytöt auttoivat pujottelussa, eli teimme puolikasta pujottelua, palkka keppien päässä. Tarkoituksena on auttaa Joyta oivaltamaan laskemaan päätään pujottelussa. Treenipätkä näytti jokseenkin tältä:

Ensi viikko minulla on taas töissä pelkkää aamuvuoroa, joten univelkaa on taas luvassa. Perjantaina töihin asennettiin nettiblokkeri, joten varmiten minut tavoittaa vast'edes kännystä. Ensi sunnuntaina on Joyn seuraavat kisat, tällä kertaa Purina Areenalla Konalassa.