Ekat kisat Purinalla käyttökiellon purkamisen jälkeen. Ilmoittautuessa jäi hoksaamatta, että kyseessä oli myös Friskies Cupin semifinaali ja finaali, joten luokkajärjestys oli perinteinen, joten kisapaikalla notkumista olisi ohjelmassa noin 7,5 tuntia. Hyppyradat tuomaroi Anne Viitanen ja ensimmäinen rata onnistui melkein nappiin, paitsi että unohdin tehdä radalle kahdesta suunnittelmastani putkijarrutuksesta sen tärkeämmän, joten suorasta putkesta pelivälinen ampaisi vähän turhan pitkälle suoraan, mutta siitä huolimatta aika riitti kakkossijaan, Olli-Jussi Rissasen ja Mistin voittaessa radan. Valitettavasti osallistujia oli vain 18, joten hyppyvalion arvo antaa edelleen odotella itseään.

Tokalla radalla sattui kaikenmoista, ensin olin saada pelivälineen neloshypyn sijaan kepeille, kun oli tarkoitus tehdä ennakoiva valssi, mutta se meni jokseenkin pieleen. Tästä selvisimme ilman että tuomari olisi heilutellut nyrkkiä perään, mutta sitten radan loppupuoliskolla käänsin Joyn liian aikaisin muurille ja se livahti takaakiertoon. Tokavikaa hyppyä pitikin sitten arpoa urakalla, mutta hyllyllähän jo silloin olimme.

Agilityradan tuomaroi Kari Jalonen suoran putken jälkeisen takaakierron näyttämiseen oli niin kovin kiire, että edellinen hyppy piti ohjata ihan riskillä, mutta hyvinhän se onnistui. Putken jälkeiselle hypylle on todellakaan ehtinyt tehdä valssia, enkä sitä ollut suunnitellutkaan, joten ihan vaan piti vetää koiraa. Jokunen isompi kaarrekin tuli, mutta niin vaan tehtiin nolla.

Video

Jäähdyttelylenkin jälkeen minun piti jäädä ihan hetkeksi katsomaan MM-kisoja Purinan kahvioon, mutta niin vain taisi parituntinen vierähtää, mutta kylläpä kannatti, sillä Tuulia ja Punssi voittivat MM-hopeaa!!!!