Sunnuntaina olin Joyn kanssa kontaktiklinikalla Pirkon tahtiin. Tehtiin toistoja pääasiassa hihnassa tarkoituksena jäädä kontaktilla selvästi koiran taakse ja vapauttaa sieltä. Kävin myös vähän treenaamassa kepeillä 90 asteen umpikulmia. Joy väsyi tavallista nopeammin ja oli paljon hajuilla. Varmaan vielä juoksun vaikutusta, toivottavasti ainakin. Treenien jälkeen kävimme Pirkon kanssa puputtamassa roskaruokaa mäkkärissä :D Tai no, mie söin fiestasalaatin ja suklaapirtelön.

Olen tehnyt viime päivinä tosi paljon kisojen ennakkotöitä, joten kuntoiluosasto on nyt jäänyt luvattoman vähälle. Lisäksi on tullut herkuteltua ihan törkeän paljon, joten on aika taas ryhdistäytyä. Eilen pelästyin aamulenkillä, kun astuessani oikealla jalalla polvi meni yli taipuen luokille taakse päin. Selvästi tunsin kuinka lumpion alaosa otti johonkin kiinni ja sitten sattui. En kuitenkaan tuntenut lumpion muljahdusta, mutta varovasti kokeilin olisiko lumpio vielä paikoillaan ja olihan se. Hyvä homma!

Perustin Koirasuku-ohjelmaani Joyn tulevan sulhon ja syötin kummankin sukutaulua niin pitkälle kun löysin ja kun mukaan lasketaan 9 sukupolvea tulee sukusiitosaste olemaan 1,19 %. Tosin Joyn isä Poll on rotuunotettu, joten sen sukua minulla ei ole tiedossani. Juteltiin Seijan kanssa tulevasta astutusajankohdasta ja aikaisintaan se tulee olemaan ensi syksynä. Pentuja on jo nyt kysytty jonkin verran, niin agilitytuttujen kuin minulta russelin ostaneidenkin suunnalta. Ainakin eka pentue menee Seijalle, joten sen pentueen koteihin minulla ei ole mitään päätäntävaltaa. Joyn silmät on vielä tarkastamatta, joten vielä ei jalostusasia ole täysin selvä.

Meille tulee töihin kaikkiin liikkeisiin nettiblokkerit! Tämä tarkoittaa sitä, etten voi työpäivän aikana enää surffata netissä tai lukea meilejä. Minulla on tosin kännyssä netti, jota kautta meilien lukeminen sujuu ongelmitta, mutta surffaus on sillä todella ärsyttävää ja hankalaa. Onneksi kotona on sentään netti, joten duunin blokki vain hidastaa asioita.

ps. tänään aukesi ATD:n ilmolomake 16.11. kisoihin, joten nyt Joy on ilmoitettu myös sinne!