Eilen vietin vapaapäivän kunniaksi trimmauspäivää. Vähän aamuysin jälkeen Anita ajoi peräkärryn kanssa paikalle ja ryhdyimme parturoimaan orapihlaja-aitojani. Minun parturoidessa parkkipaikan reunalla olevaa pikkuorapihlajaa pilipalioksaleikkurillani Anita työskenteli ammattimaisemmalla leikkurilla noin 2,5 metriä korkean orapihlajan kimpussa. Saatuani oman projektini päätökseen poikkasin keittiön ikkunan alla olevan ruusumarjapensaan aivan tyvestä poikki ja tarkoitus on hankkiutua eroon koko pensaasta. Urakkani jatkui peräkärryn täyttämisellä ja veimme peräti kaksi kuormaa oksia Hyrylässä Sulan alueella olevalle puutarhajätteen jättöpaikalle. Viimeisenä Anita leikkasi vielä omenapuuni uuteen kuosiin. Meidän urakoidessa pihalla Mari trimmasi sisällä Kerryä auskel Stitchin riekkuessa Joyn kanssa. Trimmausurakat saimme päätökseen hiukan kahden jälkeen iltapäivällä, joten heitimme viimeisen kuorman Hyrylään ja sitten vein tytöt syömään Lampettiin.

Monen tunnin ruumiillisen työn jäljiltä olotila oli aika väsynyt, eikä masun täyteen syöminen suinkaan virkistänyt. Vajaan tunnin verran jäi aikaa levolle ja sitten olikin jo kiiruhdettava Ristarille Joyn kontaktitreeneihin Inkan tahtiin. Teimme vain puomia, eikä normaalitapaan tai sivusuuntaan etäisyyttä jättäminen tuottanut mitään vaikeutta, mutta valssia Joy ei kestänyt. Lopulta teimme kolme toistoa hihnassa ja lopetimme siihen. Jäin loppuillaksi ottamaan kuvia, tosin jälki ei ollut kovin kummoista ja auringon lähestyessä horisonttia oli pakko lopettaa, kun suljinajat kävivät liian hitaiksi liikkuvien koirien kuvaamiselle. Tässä muutama otos:

1880855.jpg
espves Siiri
1880862.jpg
espves Wiima
1880869.jpg
auspai Pepe

Diaesityksen koko kuvausessiosta löydät täältä.

Eilen Joy täytti 16 kk ja kahden kuukauden päästä tänään tulee vaadittu kisaikä täyteen. Odottavan aika on muuten pitkä. Hyvää viikonloppua!!!