Muhun on tainnut iskeä syysmasennus. Pinna on ollut kireällä jo monta päivää ja mikään ei oikein huvita. Eilinen oli pohjanoteeraus, sää oli niin masentava, että istuin melkein koko päivän tylsänä netissä ja värkkäsin facebookin parissa. Sekä lauantaina, sunnuntaina että tänä aamuna treenasin Joyn kanssa hiukan istumista ja maahanmenoa. Tänä aamuna se oli saada mut hermostumaan totaalisesti, kun ei antanut kiinni lenkille lähtiessä. Lopulta jätin sen pihalle pönkittäen portin, mutta kun olin päässyt noin sadan metrin päähän kotoani, pentu tulla viipotti perässä. Saamieni ohjeiden mukaisesti yritin häätää sen laumasta, mutta hyöri ja pyöri ympärillä ja viimein kurvasi lähellä olevan talon pihaan. Pakkohan se oli kutsua luo ja antoi kiinnikin. Ei kai tässä muu auta, kuin alkaa laittamaan Joy hihnaan jo kuistilla. Mulla on ulko-ovi harvoin lukossa ja Kerry osaa avata sen työntämällä, jonka takia koirat ovat yleensä jo ulkona ennen kuin saan edes kenkiä jalkaani.

Ajatukset tokon lopettamisesta vain voimistuvat. Osittain se johtunee siitä, etten ole treenannut juurikaan edellisen ryhmätreenin jälkeen, eikä onnistumisen tunnetta ole päässyt syntymään. Olisi niin paljon mukavampaa, kun olisi joku kaveri jonka kanssa treenata kimpassa, mutten ole kysellyt ketään. Onneksi kuulin eilen, että kennelyskän oireiden päätyttyä riittää eläinlääkäreiden mukana viikon karanteeni, joten tänään olisi tarkoitus mennä Jokelaan treenaamaan, jos vielä minut mukaansa huolivat ja treenejä ylipäänsä on. Toivon todella, että treenit menevät hyvin, sillä luultavasti etsin jo tekosyitä lopettaa toko.

Olen ollut muutaman päivän ostamatta mitään herkkuja. Eilen yritin kaikin tavoin perustella itselleni, miksi voin mennä kauppaan ja ostaa vaikkapa jotain kevytjäätelöä, mutta onneksi sain torjuttua mielihalun. Mua etoo olla näin lihava, eikä peilikuvassani ole mitään tuttua. Mikään vaate ei myöskään näytä hyvälle päälläni. Ja kaikki tämä vain sen takia, etten saa pidettyä näppejäni erossa mässyistä. Kyllä pitää ihmisen olla selkärangaton, eihän asia ole kuin itsehillinnästä kiinni!!!

Mä sain muuten värkättyä siihen tilaamaani salkkuun paikan akkukoneelleni, joten saan kaiken terän puhdistusainetta lukuunottamatta mahdutetuksi siihen. Toivottavasti pääsen pian ryömimään ylös mielialani pohjamudista - tämä ei ole lainkaan kivaa :(