Torstai-iltana kävin treenaamassa hiukan verkkopujottelulla ja juoksimme Inkan kanssa kontakteja. Tällä kertaa menimme vain A:ta ja harjoittelimme takanaleikkauksia & valssauksia. Varsinkin leikkauksissa Joy jäi hetkeksi harjalle ihmettelemään mihin oikein jäin ja ajautui aina sille A:n reunalle jolla olin ennen leikkausta. Teimme leikkausharjoitusta myös hihnassa, jolloin Inka pääsi hihnan avulla kertomaan Joylle, ettei mua tarvitse jäädä odottamaan. Valsseissa lähti alkuun liikkeen mukaan, mutta Inkan vinkattua että kannattaa aloittaa valssit kääntämällä ensin vain yläkroppa ja lopuksi vasta jalat, alkoi Joy pysyä kontaktilla. Myös valssiharjoituksissa käytimme hihnaa apuna.

Perjantaina en treenaillut, mutta lauantaiaamuna suuntasin taas Ristarille ja kokeilin ensin pujottelua niin, että verkotin vain kepit 1-4 ja käytin vain 6 kepin sarjaa. Joy meni upeasti sisään, pujotteli täydellisesti kepit 1-4 ja jätti kepit 5-6 kokonaan tekemättä. Niinpä tein muutaman toiston niin, että veivasin kädellä kaksi viimeistä keppiä ja sen jälkeen lisäsin loputkin keppisarjasta ja toistin vielä koko pujottelun niin, että veivasin kepit 5-12 kädellä. Seuraavaksi kävin tekemässä muutaman toiston kokonaan verkoitetulla keppisarjalla. Ehkä mun vaan täytyy jatkaa keppitreeniä veivaamalla ja harjoitella takaaleikkauksia & kulmia verkkopujottelulla, ja joku kaunis päivä asiat loksahtavat Joyn päässä kohdalleen. Parkkiskentän rengas on tuottanut Joylle vaikeuksia (menee keskikentän rengasta kuin tyhjää vaan), joten menin lopuksi suoraa, jossa oli hyppy, mutkaputki, hyppy ja rengas. Jos ehdin liian lähelle rengasta hyppäsi Joy kehikon kautta, jolloin en palkannut vaan käänsin takaisin ja kun hyppäsi oikein sai palkaksi pallon. Jättäytyessäni lähelle rengasta edeltävää hyppyä ja lähettäessäni sieltä Joy suoritti renkaan täysin oikein.

Auton kanssa on ollut taas ongelmia. Torstaina se jätti mut Jäken Nordean eteen, mutta lähti onneksi noin 5 minuutissa käyntiin. Eilen kävin kampaajalla Hyrylässä ja sen jälkeen vielä kaupassa, mutta auto ei sitten lähtenytkään enää käyntiin. Naapurin Jari oli samaan aikaan kaupassa, joten odottelin häntä, että pääsisi kuuntelemaan auton ääniä, jotta vika olisi helpompi paikallistaa, Arska kun ei siitä vikaa viimeksi löytänyt. Odotellessani yritin startata autoa, mutta tuloksetta. Jarin mielestä ongelma on starttimoottorissa, mutta syyllinen voi myös olla starttimoottorin löysällä oleva liitinjohto. Jari tuuppasi autoa sen verran, että sain sen käyntiin ja pääsin kotiin, mutta pihallani se ei edelleenkään startannut, joten voipa olla ettei sillä ajella ennen huoltoa. Onneksi teen ensi viikolla tavallista lyhyempiä päiviä, joten voin hyvin fillaroida töihin (toivotaan kaikki sateettomia päiviä!!). Arska on lomanvietossa Joensuussa, mutta sovimme että soitan hänelle keskiviikkona, joten täytyy toivoa että saan auton pajalle tällä viikolla.

Eilen kävin kylässä Ullan luona. Meiltä on matkaa reilu 5 km, jonka taivalsin tietysti fillarilla. Ullalla oli ongelma kotisivujensa kanssa, joten hän valmisti meille ruokaa minun ratkaistessa kotisivuprobleemaa. Ullalla on paljon ruoka-ainerajoituksia, joten tarjolla oli uunibataattia lohisörsselillä, salaattia ja jälkiruuaksi mustikkakukkoa omatekoisella vaniljajäätelöllä. Uunibataatti on aivan järjettömän hyvää!! Se on melko makeaa ja mielestäni maultaan lähempänä lanttua kuin perunaa. Lohisörsseli sopi siihen kuin nenä päähän ja makuelämyksen kruunasi hyvä punaviini. Mustikkakukko oli myöskin erinomaista, mutta jäätelöstä kieltäydyin.

Bataatit kypsennettiin 200 asteessa alumiinifoliossa 1 h 20 min. ja tässäpä lohisörsselin ohje:

500g savulohta
1 prk smetanaa
1 prk creme fraichea
kevytmajoneesia
kapriksia
tilliä
mustapippuria
Määrät ovat noin määriä, tee maistelutuntumalla. Majoneesia vähemmän kuin muita.

Ja eikun kokkaamaan!!

Kerry on edelleenkin hirmuinen tyrkky ja ahdistaa Joyta taukoamatta. Joy on tosin tehnyt astumisleikistä uuden sovelluksen, sillä se menee Kerry selän päälle makaamaan, niin että Kerry on kokonaan sen alla ja työntää etujaloilla Kerryn kaulan kummaltakin puolelta taaksepäin ja puree Kerryä korvista. Monet naurut olen kyllä toilailuistaan saanut, mutta mahtavat kaverukset olla aika jumissa.

Tänään ei ole mitään erityistä puuhaa, mutta kävin tyttöjen kanssa metsälenkillä ja pesen juuri kolmatta koneellista pyykkiä. Kai pitäisi vähän siivota, kun huomenna tulee nuohooja ja loppuviikosta saan sisareni perheen yökylään.

Mukavaa loppuviikkoa!!