Tänään olimme Ulla Kaukosen hyppytekniikkatreeneissä. Ulla katsoi taas ensin Joyn liikkeet ravissa ja kävi sitten koiran läpi. Vasemman takajalan etureisi on vielä aavistuksen pienempi kuin oikean, mutta takareidet tuntuvat samankokoisilta.

Teimme ensin painonsiirtoharjoitusta, ensin ihan yhden riman yli, sitten okserina. Ponnari laitettiin 5 jalan (1,524 m) päähän ensimmäisestä rimasta, eturima 20 cm, takarima 25 cm. Okserin leveys noin 1 jalka (0,3048 m). Este ei tuottanut Joylle mitään vaikeutta. Toinen harjoite oli perussuora, eli viiden hypyn suora, rimakorkeus 15 cm ja ponnari 3 jalan (0,9144 m) päässä. Tässä harjoituksessa Joy valui hieman oikealle, joten rimat laitettiin vinoon niin, että vasemman puolen rimat olivat maassa ja oikeanpuoleiset 25 cm:ssä. 

Joy saa nyt alkaa treenaamaan 1-2 x viikossa näitä kahta harjoitusta niin, että kumpaakin tehdään kolme toistoa. Mikäli hyppysuoralla Joy ei mene suoraan laitetaan rimat vinoon. Lisäksi saadaan treenata ratatreeniä kerran viikossa, hyppykorkeus 20 cm. Ullan mielestä tässä vaiheessa ei kannata keskittyä rimakorkeuden nostamiseen, vaan toistomäärien astettaiseen lisäämiseen. Lopuksi Ulla vielä totesi, että on hyvinkin mahdollista, että Joy kuntoutuu vielä ihan kisaradoille asti :D

Tiistaina mennään taas vesijuoksuun ja keskiviikolle varasin fyssariajan. Ei ehkä ihan fiksu veto ottaa peräkkäisille päiville, mutta haluan tsekkauttaa nyt Joyn, ettei agilityn treenaaminen ole vaan alkanut kipeyttää paikkoja. Edellisestä käynnistä onkin jo reilu kuukausi.

Tässäpä vielä video päivän treenistä: https://www.youtube.com/watch?v=GNQAK0A_L2Q&feature=youtu.be

Jäähdyttelylenkki tehtiin tällaisella kokoonpanolla:

WP_20150809_005.jpg

Loukku, Rysä, Simo, Kerry, Joy, Funny, Pau ja Tytti.