Eilen olin iltavuorossa, joten ajelin aamulla hallille treenaamaan. Sää olisi kyllä mahdollistanut treenauksen Ristarillakin, mutta kun kerran halli oli varattu, niin sinnepä sitten.
Ensin treenasin Kerryn ja Joyn kanssa putkea kuolleesta kulmasta. Laitoin kaksi hyppyä vierekkäin ja niiden eteen suoran putken niin, että hypyt antoivat toinen toiseen päähän putkea. Sitten vaan erilaisilla hypyn kautta käännöillä putkeen lähetyksiä pikkuhiljaa putken päitä pois päin kääntäen. Lopulta putki oli U:na hypyistä pois päin. En usko, että olemme koskaan aiemmin tällaista treenanneet, joten vielä jäi treenattavaa seuraavillekin kerroille. Piipahdettiin välillä pisutauolla ja jatkoin sitten Joyn kanssa keppikulmien treenaamista avokulmasta. Kerry väsähti putkitreenistä sen verran, etten enää rasittanut sitä.

Tänäänkin olen iltavuorossa, joten kävin aamulla lähimetsässä lenkin (oli muuten tosi paljon koiria!!) ja sen jälkeen treenasin Joyn kanssa pihalla muutaman toiston verran keppikulmia ja jaakotusta. Kulmien harjoittelu on pihalla vähän hankalaa, kun tilaa ei ole sivusuuntaan riittävästi, mut onhan se parempi kuin olla treenaamatta. Joyn treenin jälkeen hakkasin sen verran halkoja, että tuli hiki. Halkojen hakkaaminen on minusta tosi kivaa puuhaa. Paitsi että nyt oli urakoitavana pari tosi oksaista rungon pätkää, jotka ottivat minusta luovutusvoiton. Onneksi pönttiksessä on iso luukku, joten tuollainen rungon pätkä saattaa sinne mahtua kokonaisenakin, täytyy vaan olla kunnon tuli jo valmiiksi. Huomenna on Joyn treeniryhmän harkat ja pääsemme ekaa kertaa kouluttajamme oppiin.

Tasan kahden viikon päästä Joy täyttää 18 kk ja on riittävän vanha osallistumaan virallisiin agilitykisoihin. Kisakirja sillä on jo valmiina, joskaan sitä ei ole varmennettu. JAUn luokanvaihtajasivullekin on ladattu jo kuva valmiiksi, joten heti kun eka nolla on plakkarissa pompsahtaa kuvakin näkyviin :D Tosin paremman puuttuessa jouduin tyytymään tähän itselaukaisimella otettuun räpsyyn: