Pyhäinpäivän kunniaksi nukuin pitkään ja kävin sitten koirien kanssa metsälenkillä. Takaisin tultuani huomasin naapurin olevan vaihtamassa renkaita ja päätinpä sitten hetken aikaa pähkäiltyäni ryhtyä myös itse samaan puuhaan. Kolme varttia myöhemmin olin janoinen ja hikinen, mutta tyytyväinen kun homma onnistui hyvin. Kello oli jo kuitenkin sen verran paljon, että tuli kiire lähteä hallille treenaamaan, joten vaikka mieli teki suihkuun, niin pikaisesti vaihdoin vaatteet ja lähdin huristelemaan koirujen kanssa Nurmijärvelle.

Kerryn kanssa tein vain puomia ja pääasiassa hihnassa. Jännä miten se välillä vaikuttaa tietävän ihan tasan tarkkaan mitä haluan, mutta annapa olla kun otan hihnan pois, niin johan menee epävarmaksi. Ei se mitään kontakteja loiki, mutta pysähtyy liian aikaisin. Joyn kanssa treenasin pöytää, putkia kuolleesta kulmasta sekä kontakteja. Puomin ja keinun pysähdyskohta on edelleen hukassa, ts. pysähtyy liian aikaisin. A on aivan täydellinen! Kokeilin nyt sitten puomilla sellaista, että saatuani sen houkuteltua haluamaani paikkaan (takaset puomilla, etuset maassa) kehuin Joyta palaten sen vierelle ja silittelin hirmuisesti kehuen kuinka hyvä ALAS oli. Sitten vapautus ilman muuta palkkaa ja uudestaan koko puomi, jolloin teki aivan täydellisen puomin. Siihen olikin sitten hyvä lopettaa hirmuisten kehujen kanssa.

Kotimatkalla kävin tarkistamassa talvirenkaista ilmanpaineet ja kotiin päästyäni ryhdyin ruuanlaittopuuhiin, sillä nälkä oli jo aika huikea. Illalla jatkoin vielä russeliyhdistyksen kirjanpidon valmistelua, eli tein yhteenvedot jokaisen kuukauden tiliotteista ja järjestin tositteet oikeaan järjestykseen. Tänään voinkin sitten syöttää kirjanpidon koneelle, eli sitten jää enää marras-joulukuun kirjanpito odottamaan.