Funny on viimeinkin saavuttanut virallisen kisaiän. Kisaura startataan ensi viikonloppuna Agirodussa, mutta mitään sen kummempia suunnitelmia ei vielä ole. Edelleenkin neiti hipsuttelee välillä, kun taas välillä kaasuttaa niin ettei kartturi oikein tahdo pysyä mukana. Kepit on suurin virheiden aiheuttaja, rytmi nimittäin välillä sekoaa ja sittenpä jääkin 1-2 keppiä väliin. Tekniikka on kyllä erinomainen, Funny pujottelee matalana, pää alhaalla. A on vielä luvattoman hidas, mutta ehkä se siitä kokemuksen karttuessa. Korkeutta neidillä on kotikonstein mitattuna 41 cm, joten pitäisi mennä mediluokkaan ihan heittämällä.

Tässä muutama videolinkki keväältä:

Joy & Funny 12.5.

Funny 13.5.

Funny 7.6.

Toukokuun puolivälissä kuvittelin Joyn jalan olevan jo treenikunnossa, eli tuurailin sen kanssa Funnyä Jaun 1-2-lkan leirillä. Toisen päivän treeni oli kuitenkin jalalle liikaa ja jälkeenpäin ajateltuna oli kyllä todella ajattelematonta minulta hinkata radalla kohtaa jossa käännyttiin tiukasti vasemmalle, eikä Joy ollut vielä mennyt A:ta kertaakaan, eikä pitänyt mennä tuossakaan, mutta siinä treenauksen tiimellyksessä asia pääsi lipsahtamaan mielestä. Mutta treenin lopuksi Joy alkoi siis ontua ja ontuikin sitten 3-4 päivää, ilman särkylääkkeitä tosin. Video ko. treenistä.

Viimeksi Riinalla käydessään Joy ei aristanut lainkaan murtunutta kohtaa, vaan ko. tassun kahta keskimmäistä varvasta, mikä vähän viittaisi siihen, että kävellessään on käyttänyt jalkaa asennossa joka säästää murtumapaikkaa ja riekkuessaan ei voikaan sitä säästellä, jolloin jalka rasittuu. Lihaksistossa ei ollut mitäään kummoisempaa toispuolisuutta.

Nyt Joy on taasen kokeillut vähän agilityä, eli ihan muutaman hypyn suoraa ja puojottelua, sekä liikkunut vaihtelevissa maastoissa ja uinut. Liikkuu edelleen puhtaasti, joten tarkoitus on startata Agirodussa alokasjoukkueessa yhden radan verran. Hyppykorkeus on siellä 35 cm eikä kontaktiesteitä ole. Peukkuja siis että kinttu alkaisi kestämään....
.