Tänä aamuna satoi vettä, joten olin laiska ja kävin koirien kanssa vain pihalla hätimässä. Tai siis koirat hätivät pihalle, minä ihan sisävessaan ;) Kerry oli tosin sitä mieltä, ettei halua lähteä portailta mihinkään, joten sujuvasti pidätteli. Aamupäivän keksin sijaistoimintoja siivouksen aloittamista vältellen, mutta viimein sain itseäni niskasta kiinni ja imuroin & moppasin lattiat. Joy teki ensimmäistä kertaa tuttavuutta pölynimurin kanssa, muttei pelännyt yhtään. Katseli kiinnostuneena pienen matkan päästä ja lopulta kokeilin vähän turkkinsa imuroimista. Ei pistänyt yhtään hanttiin, katseli vain mitä tapahtuu!!! Rohkea kakara! Moppaaminen on ihan tuskaa, sillä pentu ampuu rättiin heti kiinni, eikä laske irti. Tänään pentu kävi takaa jalkaani kiinni, joten pysähdyin niille sijoilleni ja käännyin katsomaan mitä tekee. Olin oikeassa, nylkytti!!! Ärähdin ja tuuppasin pois, eikä yrittänyt uudestaan, mutta taatusti yrittää jossain vaiheessa.

Alkuillasta hain Seijan kanssa Kennelrehun autolta Keravalta lihalastin. Otin 10 kg jauhelihaa, 10 kg mahalihaa ja 5 kg rustoja. Kotona pidin Joylle lyhyet naksutintreenit ja sitten saapuikin ystäväni Sirkka kylään schipperke Titin ja sakemanni Valman kanssa. Joy arasteli alkuun Titiä, mutta yllättäen Valma ei näytänyt pelottavan yhtä paljon, kunnes sitten pallojahdissa pelästyi, mutta äkkinäisesti liikkuvat koirat ovat vielä aika pelottavia. Sirkka toi tuliaisena viinimarjapensaan - toivottavasti muistan istuttaa sen huomenna. Koirat ovat vaikuttaneet tänään tosi väsyneiltä, mikä johtunee alkaneesta lomastani, minua kun täytyy koko ajan vahtia. Eivät raukat aavista, että vahdittavia on kohta aika monta lisää, sillä h
uomenna laumamme kasvaa muutamaksi päiväksi kahdella aikuisella ja yhdellä 5-vuotiaalla lapsella.

Joy menee huomenna saamaan ensimmäiset rokotuksensa ja minä tajusin kauhukseni tänään, etten ole muistanut madottaa pentua! Käsittämätöntä tohelointia, mutta täytyy tarkistaa eläinlääkäriltä (Satu Puoskari) miten nopeasti rokotusten jälkeen loishäädön voi tehdä.
Tänään soitettiin Toyotalta ja tiedusteltiin olenko ollut tyytyväinen autooni tekemäänsä huoltoon ja saamaani palveluun. Autoon tehtiin kaikennäköistä ja lasku oli vähän reilu 1600 € ja olen ollut huoltoon ihan tyytyväinen (hintaa lukuunottamatta, joka oli ihan kauhea), mutta asiakaspalvelusta oli pakko vähän rutista, kun eivät katsoneet tarpeelliseksi ilmoittaa, ettei auto olekaan valmis noudettavaksi sovittuna ajankohtana, saatika pahoitella sattunutta.

Voi olla, että huomenna jää päiväkirja pitämättä, kun tulee vieraita, mutta palaan taas joku päivä näppiksen äärelle! Heipat sulle ja mukavaa loppuviikkoa!