Tänään on tärkeä päivä, pennuista ensimmäinen (Valma) kakki ulos! En ikävä kyllä ollut itse paikalla, mutta Kiti ja Laura olivat. Veikko puolestaan keksi ulkoportaiden kiipeämisen ja siinä olikin ollut sitten vahtimista, ettei putoa. Aamulla punnitsin pennut ja madotin ne, kuten myös Kerryn. Painot olivat:

Veikko 1157 g (+19 %)
Valma 1239 g
(+19 %)
Venla 1299 g (+13 %)
Viivi 1195 g (+13 %)

Eilen koko pentue syöksyi eteiseen ja tänään Veikko, Valma ja Viivi vierailivat ensimmäistä kertaa makuuhuoneessa. Viikonloppuna on luvassa niin paljon vierailijoita, että itseäni jo vähän hirvittää, sillä huomenna tulee sisareni perhe viikonloppuvierailulle ja tuttavani käy katsomassa pentuja. Lauantaina Veikon tuleva perhe tulee Joroisista asti käymään ja illalla meille tulee JAUn kisatoimikunta kokoukseen. Sunnuntaina  viimeistä vapaana olevaa pentua
tullaan katsomaan ja illalla meille tulee JAUn hallitus kokoukseen. Jossain välissä Peetsa testaa pentueen ja ne saavat mikrosirut. Nyt ei voi muuta kuin toivoa, että työkaverini palaa huomenna sairaslomalta, tai muuten viikonloppusuunnitelmat menevät pahasti solmuun.