Aamulla menin kympiksi Ristarille Kitin kanssa treenaamaan. Rakensimme tehiksen viime leirillä olleen pätkän jossa mentiin kepit, päähän persjättö tai valssi, lähetys kääntöhypylle, flipillä ohjaus seuraavalle hypylle, persjättö seuraavaan väliin, lähetys kääntöhypylle ja flipillä kuljetus putkeen. Muitakin ohjausvaihtoehtoja on toki viljaltikin, mutta kun Kiti toivoi sokkaritreeniä, niin teimme nyt näin. Joy treenasi ekaa kertaa tällä kaudella ulkona (on se toki kotipihalla treenannut) ja kovasti paljon se löysi nuuskittavaa. Vauhdista oli mielestäni paras terä pois, muttei se missään tapauksessa ollut hidas.

Niin kuin leirilläkin minulla oli vähän vaikeuksia ehtiä persjättöön, kun ekassa flipissä on lähdettävä hyvissä ajoin liikkeelle. Tämä oli itseasiassa aivan loistava harjoitus minulle, jolla on tapana jäädä ihan turhaan odottelemaan koiraa. Jälkimmäisellä kääntöhypyllä olin niin kaukana Joyn takana, etten oikein saanut hyvää käännöstä aikaan ja kerran flipin kuljetus jäi vajaaksi, jolloin Joy sujahti puomille. Kokeilin myös Kitin Tarmoa, jonka kanssa sain kolmannella yrityksellä tehtyä harjoituksen todella hyvin, itse asiassa paremmin kuin Joyn kanssa kertaakaan. Eikä tullut edes kiire Nauru

Joylla ja Tarmolla on molemmilla sama ongelma puomin alastulon kanssa, eli pysähtyvät liian aikaisin. Teimme lopulta kummankin kanssa puomia narussa toisen toimiessa aina apuohjaajana auttamassa koiran oikeaan paikkaan, eli etutassut maassa, takatassut kontaktilla.

Seuraavan kerran agiliidämme pe Ojangon vappukisoissa ja viikonloppu menee Tuorlassa leireillen.