Lähdimme tänä aamuna klo 5.30 Kitin, Lauran ja Hannan kanssa ajelemaan kohti Ylöjärveä ja Agirotua. Olin Kitin luona yötä ja nukuin taas tosi huonosti lukien välillä kirjaa ja katsoen tv:tä. Matka sujui hyvin ja olimme hyvissä ajoin Teivon raviradalla sijaitsevalla kisapaikalla. Myöhästyimme nipin napin Kerryn Kutka-pojan Open Class -radasta, jolla he tekivät nollan voittaen koko kisan! Päiväni alkoi siis varsin mainiosti :D Russelijoukkueemme starttasi alkupäässä ja ohjasin Kitin Niiloa, jota on ihan huippua viedä, koira kun on niin taitava. Ekan putkelta tuli hylky, joka muutettiin 10 sek. lisäajaksi ja puomin alastulo paukkui, mutta muuten oli varsin kelpo rata. *video* Jokaiselle tuli jotain virheitä, joten joukkueen sijoitus oli yli 70 joukkeen kisassa 26.

Iltapäivällä oli vuorossa Joyn joukkue, jossa starttasimme ekana. Vähän jännitti kuinka Joy toimisi, olimmehan olleet kisapaikalla aamu seiskasta lähtien, eli melkein jo työpäivän verran. Kuuliaisesti Joy istui lähdössä ja ampasi hyvin radalle, mutta kolisteli vähän rimoja ja taisipa pudottaakin yhden. Puomin alastulolla himmasi hiukan vauhtia, mutta tuli kuitenkin oikeaoppisesti alas asti ja lähti tule-käskyllä. Valitettavasti radalla oli myös pujottelu, joka ei sujunut kovin hyvin. Karkasi tokasta putkesta A:lle, mutta jatkoi sitten rataa hyvällä draivilla ja varsinainen A oli varsin upea. Maaliin tullessani kompuroin ja olin vähällä kaatua päistikkaa eteenpäin, mutta onneksi pysyin pystyssä. Nollaradan tehnyttä ankkuriamme lukuunottamatta kaikille tuli jonkin verran virheitä, mutta kuinka ollakaan sijoituimme kolmansiksi. Harmi, että Heikki ja Salla eivät olleet enää paikalla, joten kävimme Hannan kanssa kaksin keikaroimassa palkintopallilla. *Joyn kisavideo*

Suurkiitos Mari A:lle ja Kitille kuvausavusta!!

Kerry selvisi ehjänä hoitopaikastaan, mutta oli ollut melko vaisu, eikä ollut esim. syönyt aamuruokaansa. Kumpikin koiru on ihan poikki, kuten myös emäntänsä, joten alan latailemaan akkujani tulevaa työviikkoa varten. Hyvä yötä!