Eilen oli taas C-ryhmän treenit. Eka rata näytti jokseenkin tältä, mutta noiden kolmen ekan hypyn kulmat eivät ole oikein, enkä myöskään saanut hypyn ja pujottelun etäisyyttä oikeaksi, piirrosohjelman putket kun ovat liian lyhyet ja pujottelukin vaikuttaa aika lyhyeltä. A:ta ja keinua ei menty ollenkaan, mut laitoin ne kuitenkin tuohon näkyviin.


Joylla ei ollut suuriakaan ongelmia muun kuin keppien sisäänmenon kanssa. Jätin sen lähdössä kolmen hypyn taakse ja kääntyi tosi mallikkaasti putkeen, vaikka pelkäsin sen kurvaavan keinulle. Tein vastaisen käden haltuunoton hypyn nro 5 jälkeen ja Joy koukkasikin vähän suuntaani, mutta paineli sitten häntä suorana A:lle. Sen jälkeen se ei enää A:lle hakeutunutkaan, mutta pyörähti aina ennen keppejä. Eka puomille vienti oli huono, eli kaartoi edeltävältä hypyltä liian ulos puomia ajatellen. Puomin alastulo oli ihan ok, eikä radan loppu tuottanut mitään ongelmaa. Tokalla kertaa keppien sisäänmeno epäonnistui jälleen, mutta puomille vienti oli hyvä, mutta alastulolla ajauduin liian kauaksi eteen, jolloin Joy tuli vähän epävarmasti alas ja onnistuin törkkäämään sen väärään päähän putkea. Otin keppikulman vielä uudestaan ilman vauhtia ja johan osasi mennä oikein sisään.

Toka rata näytti suurinpiirtein tältä, paitsi että hyppy nro 8 antoi suoraan putkeen:



Ekalla kerralla menin kakkoshypyn taakse vastaanottamaan ja Joy oli ajautua minusta ohi. Sain kuitenkin korjattua ilman kieltoa ja lähetin pussiin ja juoksin minkä kintuista pääsin puomille ja suhisemalla autoin Joyta ylösmenolla. Alastulo onnistui aivan nappiin ja juuri ennen kutoshyppyä otin Joyn vastaisella kädellä "kiinni" ja kääntö kepeille onnistui täydellisesti. Pujottelu oli hyvä, mutta ajauduin liian eteen, jolloin sain kyllä Joyn käännetyksi seuraavalle hypylle, muttei taipunut enää muurille. Loppuradassa ei ongelmia. Toinen versio sopi meille kuin nenä päähän, eli jäin kahden ekan hypyn väliin ja "nenästä vetämällä" käänsin kakkoselle ja siitä lähetys kolmoselle ja pussiin. Loppurata olikin edellisen toisinto, sillä erotuksella, että tällä kertaa maltoin jäädä pujottelussa riittävän taakse, jolloin sain valssin kautta vekattua Joyn hypylle ja muurille. Muurin takana leikkaus, koska Joyhan oli jo lukittunut keinulle. Loppu täydellisesti. Treenikaverit kannustivat hurjasti, sillä onnistuimme tekemään ilmeisen täydellisen radan. Rata tuntui itsestänikin aivan loistavalta ja harmittaa ettei ollut videokameraa mukana. No, täydellisiä ratoja on ihan varmasti luvassa jatkossakin.

Nappasin muutaman kuvan Kerryn Kutka-pojasta, tosin valoa alkoi olla jo aika naftisti.




Olen anonut pääsyä mukaan erääseen omatoimiryhmään (OT). Ryhmä on treenannut keskenään jo ainakin vuoden, joten hirmuisen toiveikas en pääsyn suhteen ole, mutta jos satun pääsemään, niin ryhmällä on vakikouluttaja, jota arvostan kouluttajana paljon. Jos he minut porukkaansa huolivat, niin sen jälkeen meidän ei Joyn kanssa tarvitse kenties koskaan enää vaihtaa ryhmää. Pidelkää siis peukkuja, että vastaus on TERVETULOA!

Myös toinen, salaperäinen projektini alkaa olla siinä pisteessä, että viikon sisällä pitäisi ratketa onnistuuko asia vai ei, mutta siihen palaan kun odotus on päättynyt. Jänniä aikoja siis elellään.