Olin launantaina töissä klo 16 asti ja läksin sitten viemään autoani Järvenpään Nummenkylään korjattavaksi. Kiti haki minut sieltä ja menimme heille odottamaan auton valmistumista. Arska ei ollut aiemmin vaihtanut Vectraan tuulettimen moottoria, joten arvioi hommaan menevän 1-4 tuntia, mutta koska olin liikkeellä töistä suoraan oli minulla aikaa odottaa vain kuuteen asti, eikä auto siihen valmistunutkaan, joten Kiti ja Laura läksivät käyttämään minut kotona koiria ulkoiluttamassa. Laura läksi lenkille mukaan taluttaen Joyta, joka oli selkeästi hieman hämillään uudesta taluttajastaan. Lenkin aikana Arska soitti - tuulettimen moottori ei ollutkaan sopiva autooni!! Vanhan moottorin hän otti irti, joten maanantaiaamuna täytyy mennä takaisin Enkun autovaraosaan josko tilaisivat tällä kertaa oikean moottorin. Kiti heitti minut tallille, josta suuntasin Järvenpään keskustassa sijaitsevaan Zapataan pikkujouluun, joskin kaksi tuntia myöhässä.
Pikkujouluissa oli tunnelma korkealla ja olisi ollut todella mukava jäädä istumaan iltaa, mutta koska ulkona oli pakkasta 6 astetta, eikä tuuletin toimi lainkaan ja kotonakin odotti kolme kärsimätöntä koiraa söin vain ja läksin takaisin kotiin. Työkaverini Sanna on kehunut, että Zapatassa on Järvenpään paras ruoka, mutta kyllä ensivisiittini perusteella olen vahvasti eri mieltä. Tilasin porsaan sisäfilettä aurajuustoperunoilla ja annos oli kyllä riittävän kokoinen ja liha hyvin tehty, mutta perunoissa ei maistunut aurajuusto lainkaan, kasviksia oli liian vähän (pieni pala paprikaa, pari viipaletta kesäkurpitsaa ja hiukan persiljaa) ja kastike oli pilattu liialla suolalla. ABC:ltäkin olen parempaa ruokaa Järvenpäässä saanut.
Kotiin ajelin pakkasesta huolimatta sivuikkunat raollaan, kun huurusti laseja sen verran pahasti ja kotiovelleni päästyäni pikkujouluista soitettiin perääni tiedustelleen missähän mahdan olla. Mieltä lämmitti, kun minua oli ihan kaivattu ja vieläpä houkuteltiin palaamaan, mutta olo oli jo aika poikki päivän puuhasteluista, joten kieltäydyin. Toivottavasti saan maanantaina oikean tuulettimen moottorin ja Arska ehtisi sen vaihtamaan, ennen kuin pakkaset taas palaavat.

Hyvää viikonloppua toivottaen
Kirsi