Olin tänään treenaamassa Joyn kanssa. Treenasimme kontakteja, rengasta ja keppejä, jotka olivat vieläpä jätetty juuri sopivasti, eli sain yhdistettyä niistä pienen radanpätkän. Aloitin pelkällä puomilla ja Joy pysähtyi oikein hyvin, mutta ennakoi vapautuksen, joten vapautus onnistui vasta kolmannella yrittämällä. Sen jälkeen tytteli ei virheitä enää tehnytkään, paitsi kerran, kun tulin keppien kautta renkaalle ja siitä puomille leikaten puomilla takana. Koska jäin reilusti taakse yllätti Joy hyppäämällä juuri ennen kontaktia sivuun. Luulen sen itse asiassa kääntyneen katsomaan sen verran voimakkaasti taakse, ettei vaan enää pysynyt puomilla. Edelleenkin se tahtoo tulla hiukan sivuun alas, jos jään taakse, mutta sitä täytyy treenata hihnan kanssa. Kepit menivät todella hyvin ja voin lähettää sen kepeille muutamasta metristä. Edelleenkin pää on liian korkealla, joten autan kädellä oikean paikan löytymisessä. Jatkan tästä verkkojen avulla kulmien opettamista. Renkaasta tytsy ei mennyt kertaakaan ohi, joten silläkin saralla näyttää hyvälle. Huomenna olisi tarjolla epikset, joissa myös mölliluokka, joten jos sää ei ole ihan kauhea, niin saattaapa olla että käymme testaamassa kontakteja kisatilanteessa.

Olimme tänään käymässä äitini kanssa kaupassa ja kesken palvelutilanteen äidilleni tuli puhelu, johon hän tyynen rauhallisesti vastasi, vaikka myyjä palveli häntä juuri, ts. selitti erästä asiaa. Minua on ärsyttänyt moinen piirre nykyihmisissä pitkän aikaa, mutta koska tällä kertaa en ollut myyjän roolissa kehoitin äitini lopettamaan puhelun ja pyörittelin myyjälle silmiäni. Äitinihän ei tietty voinut puhelua oitis lopettaa, vaan jäi jaarittelemaan ystävättärelleen, kuinka ei nyt voi puhua ja myyjä parka seisoi odottamassa toimettomana. Nopeasti puhelu päättyi ja äitini jatkoi asioimista, mutta kun saimme asian toimitettua annoin kuulua miten törkeää ja muista ihmisistä piittaamatonta moinen toiminta on. Palautteeni meni vähän överiksi ja äityli otti vähän itseensä, mutta kun minusta on ihan käsittämätöntä kuinka ihmiset ovat tulleet kännykästä niin riippuvaisiksi, että siihen on vastattava sillä punaisella sekunnilla kun se soi. Miksi pitää vastata ja sanoa ettei voi puhua, kun voi yksinkertaisesti jättää vastaamatta ja soittaa hetken päästä soittajalle takaisin???

Joyn ylimääräinen hammas lähti sunnuntaina irti. Ihan itsekseen se ei irronnut, vaan Sirkka näpläsi sitä hieman kertoen sen olevan lähes irti, joten kehoitin nipsaisemaan sen irti ja niin se lähti, eikä edes jättänyt kuin hienoisen painauman.