Tänä aamuna suuntaisin koirineni Läyliäisiin Katjan luo ja tallille. Lähdimme kolmisin tallin omistajan kanssa maastoilemaan. Joukkoa veti Kristiina tamma Mustalla, minä menin toisena ruuna Vintiöllä ja Katja piti perää oripoika Ropsun kanssa. Seikkailimme parisen tuntia pitkin Läykkäcityä, ohittaen mm. villisika-aitauksen. Vintiö järjesti aitauksella pienen välikohtauksen, sen mielestä kun aitauksessa meitä kohti ravanneet villisiat olivat sen verran epäilyttävän näköisiä, että herra iski pakin päälle ja viime lopulla alkoi keulia, eli nousta takajaloilleen. Moinen pelleily ei minua paljon hetkauta, joten en panikoinut vaan selvitimme tilanteen lopulta ihan mallikkaasti ohittaen röhnöt reippaassa käynnissä. Vintiö oli kaiken kaikkiaan oiken miellyttävä suokki, antoi käsitellä todella hyvin ja oli oikein kiva maastopolle. Lantion oikealla puolella oli lähes koko lenkin ajan lievä kipupiste ja loppumatkasta alkoivat nilkat kipeytyä, mutta muuten kroppa tuntui yllättävän hyvälle. Nyt illalla on vasen hartia kipuillut, mutta todellisuus paljastunee vasta huomenna. Maastossa totesimme kukin olevamme aamiaisen voimalla liikkeellä ja päätimme mennä parin tunnin päästä kimpassa syömään.

Ratsastuslenkin jälkeen kävimme Katjan luona, jossa kuvasin Katjan koirat.

Fari:
1866362.jpg

Pinku:
1866363.jpg

Heikki:
1866382.jpg

Lisää kuvia löydät perinteiseen tapaan kuvagalleriastani.

Kuvaustuokion jälkeen suuntasimme Hyvinkäälle Rossoon syömään ja tuli mässättyä ihan huolella. Sen kyllä arvasinkin, kun kello oli jo lähemmäs kuusi ja vatsan pohjalla ei ollut enää edes muistoa aamiaisesta.

Tänään 5,5 vuotias omenapuuni tiputti ensimmäisen yhdeksästä omenastaan. Kylläpä oma kasvattama omena maistuikin hyvälle!! Nyt täytyy muistaa seurata loppujen kypsymistä, etteivät koirut ehdi ensin.