Viimeisin kaksi viikkoa on sujunut suht ongelmitta, mitä nyt Joy on kerran päässyt hyppäämään puuarkulle, jonka päällä seisten jumppaa. Lenkkien mittaa olen kasvattanut, kestää hyvin 3 x 1,5 km / pvä. Itse asiassa tällä viikolla olemme kerran kävelleet lähes 2,5 km lenkin, kun en tajunnut matkan olevan ihan niin pitkän. Hienosti Joy käveli lenkin, enkä huomannut jalassa mitään eroa seuraavana päivänäkään. Nyt Joy on alkanyt hieman riehakkaammaksi, täytyy olla hyvin tarkkana ettei pääse hyppimään ihmisiä tai toisia koiria vasten.

Fyssarimme Jenni oli oikein tyytyväinen Joyn jalan käyttöön ja jalkaan on tullut lihasta. 

Yhteenveto käynnistä: Joy tulee fysioterapiaan jatkokäynnille. Kuntoutus on edennyt suunnitellusti ja koira liikkuu tänään jo tasapainoisen näköisesti ravissa, ei ontumaa, liikkeelle lähtiessä pompauttaa vtj, mutta sen jälkeen ok. Palpaatiossa triggerpisteitä rangan molemmin puolin th-rangan matkalla. TENS 10 min. Uusina harjoitteina lisätään seisaaltaan oikea etujalka ylhäällä painonsiirrot vasenta takajalkaa kohti sekä tasajaloin seisaaltaan tuki takapään alta ja siitä painoa vasemmalle takajalalle sekä 2-3 kertaa otj nosto tassu väärinpäin. Vtj ei saa siirtää pois rungon alta ja painon tulee pysyä jalalla. 

Seuraava käynti on vasta kolmen viikon kuluttua, mutta ensi viikolla on vuorossa leikkauksen kuusiviikkoiskontrolli. Jalan käyttö on niin hyvää, että en odota tuolta käynniltä mitään takapakkiuutisia. Sain myös luvan lisätä edelleen lenkkien pituutta, mikäli jalka kipeytyy voidaan pitää pari lepopäivää.

Sinulle, joka et Joyta tunne linkki Joyn ainakin toistaiseksi viimeiseen agilitykilpailusuoritukseen vajaan vuoden päähän: https://www.youtube.com/watch?v=BosnRTcoQsY