Hausjärven Haukkujen aksakarkeloissa kahden radan verran, tuomarina Seppo Savikko. Valitettavasti en saanut hommattua kuvaajaa, joten näistä radoista ei muistoja jälkipolville. Jostain syystä en ole Sepon radoilla parhaimmillani, mutta tällä kertaa nolla oli todella lähellä, mutta valitettavasti muurilta tuli palikka alas, joten kakkosija vaihtui sijaan viisi. Ei ollut mikään nappirata, pujottelua edeltävällä hypyllä iski joku aivopieru, enkä hetkeen tiennyt pitääkö hypyn jälkeen ohjata koira pujotteluun vai putkeen, mutta erehtymättä Joy kurvasi pujotteluun ja koskapa ei kuulunut pillin vihellystä päättelin olevani vielä nollassa kiinni. Jälkeen päin ajateltuna olisi pitänyt pyöristää Joyn linjaa hieman ennen muuria, mutta sitten putkin olisi ollut tyrkyllä. Ei se mitenkään älyttömän huonossa linjassa tullut, mutta niin vaan tuli palanen alas. Puomin jälkeen mun piti tehdä niisto-persjättö ja kääntää siten Joyn vikaan putkeen, mutta niisto myöhästyi jostain syystä hieman ja Joy kääntyi sen verran väljästi, että päädyinkin pyöräyttämään siivekkeen ympäri, mikä aiheutti sitten totaalisen myöhästymisen vikalta hypyltä, ts. koira kyllä meni oikein, mutta kaarsi vikasta putkestä hetken väärään suuntaan.

Hyppärin alku oli prikulleen Janitan parin viikon takaisesta treenistä, johon en osallistunut, mutta olin seuraamassa. Eli kaksi melko kaukana toisistaan olevaa vierekkäistä hyppyä, joista eka tultiin radalle päin ja toinen ulos päin ja siitä kääntö suoraan putkeen. Ilmeisesti olin ollut huono kuunteluoppilas, sillä ensin asetin Joyn lähtöön viistosti, mutta sitten juolahti mieleen että jospa se meneekin tokan hypyn takaakiertona, joten muutinkin Joyn keskemmälle ekaa hyppyä ja lampsin sitten aika lähelle tokan hypyn puoliväliä, joskin sen verran ylös että ehtisin nappaamaan Joyn putken ulostulolta mukaani. Noh, arvatenkin peliväline jätti kakkoshypyn kokonaan tekemättä ja ampaisi putkeen, joten hyl heti kättelyssä. Radan lopulla tuli lisää sählinkiä, kun minun piti hyppyttää Joy eräs hyppy ristiin ja sen jälkeen olisi ollut hypyn kautta pussi ja hyppy, jonka jälkeen loppusuora. Noh, sähläsin ristiin hyppäytyksen kanssa, eli Joy kääntyikin toisen siivekkeen ympäri ja mie jäin totaalisesti jälkeen, joten Joy tekikin pussin jälkeisen hypyn takaakiertona.

Vaikkei päivän saldo ollut kehuttava, niin koira toimi todella hyvin (niin kuin aina) ja itsellä oli hyvä fiilis koko ajan.