Ihan ekaksi: Funny on nyt juoksussa!! Marraskuussahan sillä oli lyhyt "juoksu", joten tämä tuli ihan puskista. Tänään suuntasimme eläinklinikka Herttaan, jonne tulivat myös Funnyn veljet Curro ja Messi. Messiä en ollut nähnyt pentulaatikon jälkeen, joten hieman jännitti millainen siitä olisi tullut. Oli aikas pitkässä turkissa, joten en osaa sanoa ulkonäöstä mitään, mutta hauskasti sillä oli monia värisävyjä turkissa laugh. Häntä sillä oli todella kippura, muttei taittunut kummallekaan sivulle, vaan keskelle selkää, painaen pepun päälle oikein kuopan häntää varten. Curro oli oikein sporttisen näköinen, mutta jostain syystä halusi kovasti sättiä minua. Messiä ei valitettavasti kuvattu, mutta Curron tulokset vaikuttivat oikein hyviltä.

Funnylta kuvattiin kyynärnivelet:



Lonkat:


ja selkää monelta suunnalta:





Lisäksi otettiin verinäyte TGA-testiä* varten, rokotukset ja Funnyn rokotustodistus vaihdettiin passiksi. Selvisipä myös sekin, että Funny ei ollut saanut ennen tätä päivää lainkaan kennelyskärokotetta, vaan penturokotus oli vain 3-rokote, joka ei sitä sisällä. Onneksi tauti oli meillä todella lievänä.
Nyt sitten vaan odotellaan Kennelliitosta virallisia lausuntoja lonkista ja kyynäristä... 

Jos verrokkikuvien tiirailu kiinnostaa, niin tästä linkistä pääset tutkailemaan Joyn vastaavia kuvia > klik
Tyttöset piipahtivat myös vaa'alla, Funny painoi 13,8 kg ja Joy 14,8 smiley

TGA-testi (nuoren koiran kilpirauhastesti) on ½-1½ vuotiaalle koiralle tehtävä veren seerumista otettava testi, joka kertoo koiran taipumuksesta sairastua kilpirauhasen vajaatoimintaan. Positiivinen tulos kertoo koiran kuuluvan riskiryhmään sairastua hypotyreoosiin, mutta ei tarkoita sitä, että koira välttämättä sairastuu.