Eilen JAUn hallituksen kokouksen aikana alkoi ukostaa ja päästyäni kotiin alkoi sataa kaatamalla. Vähän hirvitti tuleva kisasää, mutta onneksi Riihimäellä oli viiden aikaan jo ihan hyvä sää.

Kisa meni todella hyvin, ts. Kerry oli loistava. Kulki ja hyppäsi hyvin, mutta vedin liian aikaisin pois keinulta ja saimme siitä virheen. Rata oli sen verran vaikea, että vain puolet luokassamme sai tuloksen ja me sijoituimme toiseksi! Sain palkinnoksi samanlaisen namipussin kuin edellisenä päivänä Vorollekin, mutta kävin maxien toiseksi tulleelta kysymässä, josko haluaisi vaihtaa saamansa koirien ensiapulaukun namipussiini ja kuinka ollakaan, myös hän oli saanut jostain muusta kisasta jo ensiapulaukun ja suostui ilomielin vaihtoon! Kisan jälkeen piipahdin Tervakoskella kyläilemässä ensin Immun ja sitten Teijan ja Jounin luona. Joy sai taas muutaman uuden jäsenen funclubiinsa :D
Illalla tein russeliyhdistyksen kirjanpidon heinäkuun loppuun asti ja aamun kokouksen pöytäkirjan.

Tänä aamuna läksimme taas kuopalle uimaan. Jotenkin ajattelin kun on koulujen alkamisviikko, ettei siellä olisi ketään, mutta siellä ei ole ollut koskaan käydessäni niin paljon väkeä! Mukanani ollut vesilelu tuli tiensä päähän, vanutäytteiset vesilelut eivät kertakaikkiaan ole tehty kestämään muuta kuin vedessä kellumista. Otin muutaman kuvan koirista uimassa ja kamera roikkui kaulassani virrat päällä. Yht´äkkiä siitä meni virrat pois päältä ja objekti veti mennessään käsivarrestani nahkat väliin! Nipisti inhottavasti ja yritin vapauttaa nahkaani laittamalla kameraan taas virrat päälle, mutta kamera vain ahmi lisää ihoani. Zoomi ei toiminut lainkaan ja kamera vain herjasi poistamaan linssinsuojusta. Harkitisin jo alkavani huutamaan jonkun auringon palvojista avuksi, mutta muutin mieleni, kun koirat olivat kuitenkin irti. Viimein minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin vetää iho väkisin ulos objektin välistä. Kun sitten aloin kuvaamaan uudestaan etsimestä näkyi vain valkoista. Kyllä kirosin, tosi tyhmä tapa rikkoa kamera! Onneksi oivalsin, että olinkin ihoni puolesta taistellessani laittanut epähuomiossa ilotulitusohjelman päälle, jolloin ylivalotti reilusti, eli "korjasin" kameran laittamalla kameran normaaleille kuvausasetuksilleni. Ei ole minua ennen kamera purrut, mutta kerta se on ensimmäinenkin.

Kotiin päästyäni aloin taas naputella JAUn tulevien kisojen ilmoittautumisia koneelle. Mukavasti siinä taas parituntinen vierähti. Kohta lähden kisatoimikunnan kokoukseen suunnittelemaan tulevia kisojamme sekä luomaan katsausta tulevan vuoden kisatilanteeseen. Pakkasin autoon jo valmiiksi sisareni Tarjan ensimmäisellä lomaviikollani ostaman Ikean hyllyn, joka ei silloin mahtunut kyytiimme. Hylly on korkea, joten osa takapenkistä piti kaataa ja kartanlukijan penkki siirtää ihan eteen. Voron aion laittaa matkustamaan takapenkille kevythäkkiin ja tytöt saavat matkustaa takakontissa kuten tavallista. Koska osa takapenkistä on nurin täytyy aukko peittää, etteivät Kerry ja Joy tunge kesken matkaa takapenkille tai vielä pahempaa ihan eteen asti. Mitään suunnitelmaa minulla ei ole sen suhteen, koska lähden reissuun, mutta hyppään tien päälle kun siltä tuntuu.

Mutta, nyt täytyy pistää toimeksi - palaillaan!