Huomasin eilen illalla, että Kerryn oikea silmä oli hiukan ärtyneen näköinen. Tänä aamuna nousin ylös vähän viimetinkaan, mutta soitin heti eläinlääkäriin huomattuani Kerryn silmän olevan todella ärtyneen näköinen ja vuotava. Onnekseni Tuusulan kunnaneläinlääkäri Satu Puoskari pystyi ottamaan meidät heti vastaan, joten olin kymmenessä minuutissa siellä. Kerryn silmäluomi oli turvoksissa, mutta silmästä ei onneksi löytynyt mitään, joten sai silmätippakuurin. Satu olisi antanut sille vielä hiukan Metacamia, mutta mahdollisen tiineyden takia sitä ei voitu antaa. Hän kokeili vielä Kerryn kohtua ja sanoi mielipiteenään Kerryn olevan kantava! Heillä ei valitettavasti ole ultraa, joten joudun viemään Kerryn muualle ensi viikolla.

Kotona olin vajaa 10 minuuttia ennen kuin minun olisi pitänyt lähteä töihin ja koirat olivat lenkittämättä, ruokkimatta ja omatkin aamutoimet hiusten harjausta lukuunottamatta tekemättä. Niinpä kiersimme lyhyen lenkin, ruokin koirat, pesin hampaat ja syöksyin tyhjin vatsoin kohti Järvenpäätä. Kaupassa oli pakko piipahtaa, kun olen työkaverini sairasloman takia yksin ainakin perjantaihin asti, mutta onneksi sain liikkeen ajoissa auki.

Pentukyselyjä on tullut jo niin paljon, ettei kaikille varteenotettaville pennunhaluajille edes riitä pentua, ellei satu syntymään mitään jättipentuetta. Kiinnostuksensa ilmaisseissa on niin toko- kuin agilityharrastajiakin sekä russeliyhdistyksestä vuosien takaa tuttu perhe. Kuten tavallista lähes kaikki ovat kiinnostuneita narttupennusta. Vaikken mitään varauksia pennuista ota, niin pyydän varmaankin parin viikon päästä ottamaan astutusilmoituksen pois pentuvälityksestä ja syntyviä pentuja tuskin sinne enää ilmoitan. Kaikki ovat ilmaisseet mielenkiintonsa sähköpostin kautta, mikä on ollut mielestäni todella hyvä juttu. Näin vuorotyöläisenä s-posti on aivan korvaamaton yhteydenpitoväline, ainakin niin kauan kun viestit menevät perille. Minulle tulee monta kymmentä roskapostiviestiä päivittäin, joten vähän tietysti hirvittää, josko tärkeitä viestejä hukkuu niiden sekaan, mutta toistaiseksi niin ei ole tietääkseni käynyt.

En ole vieläkään saanut uutta kameraani. Se lähti Ruohonlahdesta maantaina klo 11.37, joten toivottavasti tulee tänään.

Nyt alan keskittyä muihin puuhiin, hyvää viikon jatkoa!!