Ihanaa, vapaapäivä! Aurinko paistaa, muttei ole mikään hirmuisen kuuma päivä. En ole mikään helteen ystävä, joten oli mukava istuskella pihalla koirien kanssa. Mari ja poikansa Mikkis tulivat Keravalta Joyta katsomaan ja toivat mukanaan ihmisherkkuja sekä Joylle ihanan vinkuvan Puppy-lelun, josta Joy riemastui suunnattomasti. Miehekkäästi Mikael (3-v.) nimitti itsensä talonmieheksi ja ryhtyi kuokkimaan maata talon viereltä. Talon katon alle pesinyt varpuspariskunta hankki ahkerasti lapsukaisilleen ruokaa ja näinpä pari pikkuisistaan nokka ammollaan ruokaa vaatimassa.

Joy hämmästytti minut eilen, kun olimme Seijan kanssa kävelemässä hetken aikaa agilitykentällä. Joy löysi kentän keskeltä S-kirjaimen mallisen sinisen putken ja meni sen päästä päähän ilman mitään houkutteluja! No, minkä pentuna oppii sen vanhana taitaa. Minulla on pihalla lasten leikkiputki, jota koirat saavat vapaasti suorittaa jos siltä tuntuu, joten Joy on jo oppinut putken suorittamisen olevan hauska leikki. Näin pienen pennun kanssa en TODELLAKAAN vielä treenaa agilityä. Joy täyttää huomenna 10 viikkoa ja painoi tämän aamun punnituksessa 4 kg.

Kerryn juoksu alkaa hiipua pikkuhiljaa. Voro on vieläkin Kerrysta todella kiinnostunut ja liehittelee paljon, mutta Kerry on alkanut selkeästi saada tarpeekseen Voron sulhasteluyrityksistä. Toivottavasti rauha palaa viimeistään viikonloppuna.

Tänä iltana menen Maunulaan kouluttamaan ATD:n agilityryhmää, jossa treenaa ensi viikon MM-karsintoihin valmistautuvia koirakoita. Luvassa välistävetoja, hankalaa keppikulmaa sekä putken suun ohi kuljetusta. Sää ainakin suosii :D

Tässäpä tätä taas tällä kertaa, näkemiin kiitos!