Mulla on nenä jo ihan tukossa, muttei enää kurkkukipua. Kuumettakaan ei kai ole, ts. ei ainakaan tunnu siltä, joten en ole edes mitannut lämpöä. Nenän tukkoisuus on tosi ärsyttävää, mutta ainakin vielä yöllä henki kulki nenän kautta.

Eilen illalla tuli kuitenkin puukuorma, Jouni vaan unohti vahvistaa tulonsa. Puuta tuli peräkärryllinen, joten pärjään niillä reilun kuukauden. Jounille tulee töihin Tervakosken paperitehtaalle paljon kertakäyttölavoja, joten tuo seuraavan kuorman niitä. Hänen kanssaan on aina mukava tehdä puukauppoja, kun puut ovat pienitty valmiiksi ja hän auttaa vielä niiden purkamisessa varastooni ja hintakin on edullinen. Jouni on Kerryn kasvattaja, joten tulipa kasvatti tsekattua samalla kertaa :)

Rulla tuli perheensä kanssa leikkimään Joyn kanssa. Sisarukset ovat edelleen kuin kaksi marjaa, toinen on vain valko-musta ja toinen musta-valkoinen. Rulla näyttäisi pari senttiä Joyta korkeammalta. Painelivat pitkin pihaa taka-ajoleikkejä välillä painien. Joy yskähti pari kertaa, joten ehkä en vielä julista häntä terveeksi. Eivät olleet kauaa kyläilemässä, kun Rullakin on vielä toipilas. Rulla oli saanut lemmikkimessuilta uuden autohäkin, joka vaikutti oikein käytännölliseltä kapistukselta.

Minulla oli puiden kantamisen ja pihalla seisoskelun jäljiltä illalla tosi kipeä olo ja polvea kolotti. Yöllä ei kurkku kuitenkaan ollut kipeä ja olo oli aamulla suht ok. Joy-perhana ei antanut aamukävelylle lähiessä kiinni, joten jätin sen pihalle ja äitini vahtiin parkkipaikalle. Kielsin ettei saa huomioida pentua mitenkään, paitsi jos onnistuu jotenkin karkaamaan piha-aitauksesta. Kadottuamme näkyvistä haukkui perään jonkin aikaa, mutta takaisin tultuani oli jo ihan hiljaa. Luonnollisestikin kiersin vain noin 10 minuutin lenkin.

Tilasin tänään Peten koiratarvikkeesta 61x91 cm trimmauspöydän sekä
Oster A5 -trimmauskoneelleni ja sen terille salkun. Kone ei ole tosin tullut vieläkään, mutta viimeisimmän tiedon mukaan tulee tällä viikolla. Salkun pehmusteita aion muotoilla sen verran, että saan mahtumaan sinne myös akkukoneeni (Moser Arco).