Parin radan verran Anne Viitasta. Valtavan osallistujamäärän takia hylyn sattuessa oli suorittava suorinta tietä maaliin....

Hyppäri alkoi hyvin, tosin hypyltä nro 4 tuli rima alas. Kepeille vienti oli edellisten hyppyjen takia sen verran hankala, että jouduin turvautumaan siihen, että Joylle riittäisi edelliseltä hypyltä kepeille linjaus ja hakisi ne käskyllä. Noh, eipä hakenut, vaan kurvasi edestäni putkeen. Reiden venyttely jäi aika huonolle ennen starttia, joten radan  jälkeen alkoi särkeä reittä ja lantio tuntui oudolta samalta puolen. Ei onneksi pahasti, muttei kaikki ihan kunnossa ole ja Purinan pehmeä pohja pahentaa asiaa.

Toka rata lähti menemään hyvin, joskin keinulla vähän varmistelin pysäyttämällä Joyn käskyllä, koska jatko olisi ollut tuolta puolen aikas pska, jos olisi mennyt keinusta läpi. Puomin alla olevasta putkesta onnistuin sabotoimaan Joyn radan turhalla "Joy"-käskyllä ja hyppää seuraavan hypyn väärin päin. Koskapa rataa ei saanut jatkaa loppuun, lähetin Joyn A:lta suoraan putkeen jättäen pujottelun väliin. Radan jälkeen reisi- ja lonkkakipu paheni, mutta polvi tuntui hyvälle.

Hirveän huono maku jäi kisoista, mikä tietty johtuu pitkälti siitä että ratoja ei saanut tehdä kokonaan, mutta ymmärrettäväähän tuo on, kun kisat olivat jo medien alkaessa lähes tunnin myöhässä. Sunnuntaina Joy menee pari rataa Sannan kanssa, ellei juoksu ala ensin.

Video (huom! kotisivutilan loputtua lataan videot tästä eteen päin youtubeen)

Jukka Pätynen (http://koirakuvat.kuvat.fi) oli taas saanut Joysta monta hienoa otosta:

Yllä olevasta kuvasta ilmenee hyvin miksi en ole kovin innoissani Purinan "uudesta" pohjasta. Ja sitten vielä hypyt tapissa.....